AnaBloom
Fanka BB :)
Mi w tej pierwszej ciąży zalożyła na pierwszej wizycie, też był to 7tc jak teraz, nie miałam wtedy żadnych badań jeszczeMi założył na pierwszej, ale większość badań razem z grupą krwi miałam zrobione
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi w tej pierwszej ciąży zalożyła na pierwszej wizycie, też był to 7tc jak teraz, nie miałam wtedy żadnych badań jeszczeMi założył na pierwszej, ale większość badań razem z grupą krwi miałam zrobione
Może zmieniła system prowadzenia i teraz woli wypisywać jak już ma wszystko na papierzeMi w tej pierwszej ciąży zalożyła na pierwszej wizycie, też był to 7tc jak teraz, nie miałam wtedy żadnych badań jeszcze![]()
Pewnie tak właśnie jestMoże zmieniła system prowadzenia i teraz woli wypisywać jak już ma wszystko na papierze![]()
gratulacje! Moja wizyta o 17.30 na szczęście siedzę w pracy więc czas szybko mija. Co do karty ciąży to w poprzedniej miałam założona w 11 tc po zrobieniu całego tego pakietu badań, była to moja 3 wizyta.Ja już po pierwszej wizycie, jest ulgaJest ładny pęcherzyk ciążowy, jest zarodek (8 mm), jest serduszko – gin nie mierzyła dopplerem, żeby na tym etapie jakoś nie zaszkodzić, ale było widać szybkie mryganie, wg niej jest wszystko w porządku. Wiek z USG (6+5) praktycznie pokrywa się z tym z OM (6+4).
Kolejna wizyta za dwa tygodnie – na moje życzenie, dla świętego spokoju. Lekarka kazała przyjść do miesiąca czasu, ale od razu jej powiedziałam, że chciałabym szybciej, bo się stresuję.
Co ciekawe nie założyła mi tym razem karty ciąży na pierwszej wizycie, powiedziała, że na kolejnej, jak przyjdę z wynikami wszystkich zleconych badańW poprzedniej ciąży zakładała mi od razu. Jak to u Was było z tymi kartami?
SuperDziewczyny dostałam odpowiedź od administracji, najlepiej zrobić listę i założą nam grupę prywatną, więc dziś się za to zabioręnajpierw tu wrzucę listę żebyście mi potwierdziły że wszystkie są i czy kogoś nie pominęłam
![]()
Mi założyła od razu na pierwszej wizycie 6+1. Ale pewnie co lekarz to obyczaj.Ja już po pierwszej wizycie, jest ulgaJest ładny pęcherzyk ciążowy, jest zarodek (8 mm), jest serduszko – gin nie mierzyła dopplerem, żeby na tym etapie jakoś nie zaszkodzić, ale było widać szybkie mryganie, wg niej jest wszystko w porządku. Wiek z USG (6+5) praktycznie pokrywa się z tym z OM (6+4).
Kolejna wizyta za dwa tygodnie – na moje życzenie, dla świętego spokoju. Lekarka kazała przyjść do miesiąca czasu, ale od razu jej powiedziałam, że chciałabym szybciej, bo się stresuję.
Co ciekawe nie założyła mi tym razem karty ciąży na pierwszej wizycie, powiedziała, że na kolejnej, jak przyjdę z wynikami wszystkich zleconych badańW poprzedniej ciąży zakładała mi od razu. Jak to u Was było z tymi kartami?
Super, trzymam kciukiDzisiaj mam wizytę. Napisałam do gin i zgodziła się mnie przyjąć o 20.15.
chciałam napisać na tym wątku zamkniętym, ale nie wiem jakSuper, trzymam kciuki![]()