Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kciuki zaciśnięte!Trzymajcie kciuki dziewczyny dzisiaj za mnie...o 20:20 mam wizytę dzisiaj, bo po raz drugi zauważyłam u siebie śluz podbarwiony na brązowoza pierwszym razem, jakiś tydzień temu nie byłam pewna taki jasny był, dzisiaj ciemniejszy, stąd decyzja o nagłej wizycie.
kciuki, KingaTrzymajcie kciuki dziewczyny dzisiaj za mnie...o 20:20 mam wizytę dzisiaj, bo po raz drugi zauważyłam u siebie śluz podbarwiony na brązowoza pierwszym razem, jakiś tydzień temu nie byłam pewna taki jasny był, dzisiaj ciemniejszy, stąd decyzja o nagłej wizycie.
dawaj znać po jak tamTrzymajcie kciuki dziewczyny dzisiaj za mnie...o 20:20 mam wizytę dzisiaj, bo po raz drugi zauważyłam u siebie śluz podbarwiony na brązowoza pierwszym razem, jakiś tydzień temu nie byłam pewna taki jasny był, dzisiaj ciemniejszy, stąd decyzja o nagłej wizycie.
Powodzenia, trzymam mocno kciukiTrzymajcie kciuki dziewczyny dzisiaj za mnie...o 20:20 mam wizytę dzisiaj, bo po raz drugi zauważyłam u siebie śluz podbarwiony na brązowoza pierwszym razem, jakiś tydzień temu nie byłam pewna taki jasny był, dzisiaj ciemniejszy, stąd decyzja o nagłej wizycie.
ogromnie się cieszęJuż po wizycie. Wszystko w porządku, mamy 6mm człowieka z bijącym serduszkiemsprawdziła mi szyjkę wziernikiem i powiedziała że jest ten śluz podbarwiony ale wszystko jest ok i czasem nie wiadomo skąd takie plamienia. Dostałam luteinę póki co i mam brać magnez
![]()
Ja mam rowniez wzdęcia, chociaż w sumie nie odczuwam ich na codzień, poza problemem z dopięciem spodni i tym, ze uciskają mnie ubrania na brzuchu. U mnie to chyba od lekow, bo taki brzuszek ciazowy pojawił sie wręcz od razu, a wiadomo, ze to jeszcze nie dzidzia. Na szczęście innych problemow gastrycznych na razie nie mam, nawet mowilam lekarce, ze to mnie niepokoi, ale się tylko zaśmiała.![]()
miłego weekendu dziewczyny, jakie plany u Was? my córeczkę do babci dziś zawozimy na pół dnia (od czwartej rano już się dziewczyna szykuje i nie może doczekać) i jedziemy z mężem pooglądać samochody (będziemy musieli wymienić na większy w przyszłym roku) i na randkę jakąś małą - cieszę się bardzo, bo nieczęsto mamy okazję, właściwie od 3 lat to chyba byliśmy na 3 takich samotnych wyjściach
wzięłam wczoraj drugą tabletkę na nudności i wymioty i nie chcę zapeszać, ale chyba jest lepiej! nie obserwuję też żadnych skutków ubocznych oprócz tego, że po tabletce w ciągu godziny urywa mi się filmtrzeba brać przed snem koniecznie. za to przecudownie się zasypia. jeśli Wam bardzo źle to się nie wahajcie, warto spróbować.
natomiast bardzo dokucza mi żołądek i trochę mnie to już martwi. zaczęło się przed ciążą kilka tygodni i byłam pewna że to ze stresu, ale teraz w ciąży dokucza mi już codziennie. bez przerwy mam uczucie wzdęcia w górnej części brzucha, napięcia, nie mogę rozluźnić. przechodzi mi tylko jak leżę, a przy chodzeniu i siedzeniu jest bardzo duży dyskomfort. ciekawa jestem, czy któraś z Was ma podobne odczucia i może to być teraz związane z ciążą czy jednak nie obejdzie się bez wizyty u gastrologa![]()