reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Witam wszystkie nowe dziewczyny ;) Rozgośćcie się i czujcie się jak u siebie.
Cześć
Chyba do was dołączam, ponad miesiąc temu poroniłam, a teraz znowu ciąża oby tym razem udana… Dzisiaj beta 5700 i progesteron 24, dwa dni temu 2100 i progesteron 22. Dzisiaj plamiłam na różowo ale na usg wszystko było oki i narazie wydaje się że plamienie ustało, na USG jeszcze pęcherzyk żółtkowy niewidoczny chociaz coś sie przebijało ☺️ oby tym razem było dobrze
a kiedy przypada Ci termin porodu według (OM)?

U mnie co do płci to dla męża to obojętne, ja chciałabym mieć małą księżniczkę, ale jak wyjdzie tak będzie. Teściowie przez to że mąż jedynak obstawiam że woleli by wnuczkę, bo nawet marzyli o dziewczynce, a mnie traktują jak córkę, śmieje się że zrobię sobie konkurencje jak urodzę córkę i każdy będzie nadskakiwał nad nią. Moja mama wolałaby bym miała pierwszą córkę mimo że mój brat już ma córeczkę. Tato zapewne wolałby syna, no ale ja nazwiska panieńskiego nie przekażę.

Sprawdzałyście kalendarz chiński co do płci dziecka? Mi wychodzi syn, sprawdzałam większość rodziny i się zgadza w 100%.

reklama
Witam wszystkie nowe dziewczyny ;) Rozgośćcie się i czujcie się jak u siebie.

a kiedy przypada Ci termin porodu według (OM)?

U mnie co do płci to dla męża to obojętne, ja chciałabym mieć małą księżniczkę, ale jak wyjdzie tak będzie. Teściowie przez to że mąż jedynak obstawiam że woleli by wnuczkę, bo nawet marzyli o dziewczynce, a mnie traktują jak córkę, śmieje się że zrobię sobie konkurencje jak urodzę córkę i każdy będzie nadskakiwał nad nią. Moja mama wolałaby bym miała pierwszą córkę mimo że mój brat już ma córeczkę. Tato zapewne wolałby syna, no ale ja nazwiska panieńskiego nie przekażę.

Sprawdzałyście kalendarz chiński co do płci dziecka? Mi wychodzi syn, sprawdzałam większość rodziny i się zgadza w 100%.
Mi niby pokazuje córkę i do mojej części rodziny sie zgadza, a mojemu mężowi wychodzi, ze powinien być dziewczynką 🫢😄😄

Ja już zgłupiałam bo właśnie ponownie wyliczyłam i wyszła zdecydowanie dziewczynka🫣, podaje się swoją pełną date urodzin i date poczecia, badz ostatniej miesiączki ja polecam chatGPT do wyliczania

Ja chyba nie wierzę w ten ChatGPT 🤨😂
Kto jutro idzie powtarzać betę ze mną? 🤞🏼♥️

Załączniki

• IMG_7371.jpeg
    IMG_7371.jpeg
    210 KB · Wyświetleń: 33
reklama
No dlatego najpierw mi wyszedł chłopiec a owu miałam 18/19 września
1759873531029.png

Ja jutro pierwszy raz betę robię, długo czekałam, ale zrobię w końcu dla świętego spokoju, bardziej mnie interesuje progesteron i moje płytki krwi, tak więc nie wiem czy będę robić przyrost bety jeśli będzie mniej więcej mieścić się w normie od daty owulacji

Do góry