reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
dziękuję Wam za wszystkie kciuki

nie znaleźli pozamacicznej nigdzie. i to najlepsza informacja na ten moment. (chociaż tyle razy padło „a to co?”, że ziarno niepokoju nadal we mnie jest - pocieszam się, że byłam w szpitalu uniwersyteckim u dobrej specjalistki usg, dokładniej już sprawdzić się nie dało)

nie wygląda też to wszystko dobrze, bo endometrium nie jest jednorodne, czyli może zaczynać krwawić. i pęcherzyk urósł z 5mm na 8mm i nadal jest pusty, więc może iść to po prostu w stronę poronienia na dniach. jutro powtórka bety powinna wyjaśnić coś więcej. ale widziałam, że obie lekarki raczej chciały mnie nastawić na marne szanse.
A kiedy masz kolejną wizytę?
Nie jest specem, ale tak mi się wydaje, że jeszcze jest trochę czasu żeby pojawiło się coś w pęcherzyku. Może po prostu miałaś owulację później. Trzymam kciuki żeby tak było. Trzymaj się 🫂

A kiedy masz kolejną wizytę?
Nie jest specem, ale tak mi się wydaje, że jeszcze jest trochę czasu żeby pojawiło się coś w pęcherzyku. Może po prostu miałaś owulację później. Trzymam kciuki żeby tak było. Trzymaj się 🫂
miałam owulację 17/18 dc, a seks 2/3 dni wcześniej. więc trochę później niż się standardowo zakłada. jutro mam przysłać wynik bety i ustaliśmy z lekarka co dalej. 😞

Witam takie pytanko. Termin mam na 16.06 jednak wczoraj na usg brak serduszka z usg wychodzi 6+3 a z miesiaczki 8+5. Cykle mialam dlugie bo srednio po 35 dni. Myslicie ze jest cien szansy ? Moze miala ktoras z was podobnie ? 😔😔😔

Witam takie pytanko. Termin mam na 16.06 jednak wczoraj na usg brak serduszka z usg wychodzi 6+3 a z miesiaczki 8+5. Cykle mialam dlugie bo srednio po 35 dni. Myslicie ze jest cien szansy ? Moze miala ktoras z was podobnie ? 😔😔😔
masz regularne czy nieregularne cykle? wiesz, kiedy była owulacja teraz? jest pęcherzyk żółtkowy?

Ja byłam dzisiaj na badaniach na czczo, ledwo dałam radę tak mi było niedobrze.. mdłości mi się pojawiły a we wcześniejszych ciążach nie mialam..

nie znaleźli pozamacicznej nigdzie. i to najlepsza informacja na ten moment. (chociaż tyle razy padło „a to co?”, że ziarno niepokoju nadal we mnie jest - pocieszam się, że byłam w szpitalu uniwersyteckim u dobrej specjalistki usg, dokładniej już sprawdzić się nie dało)

nie wygląda też to wszystko dobrze, bo endometrium nie jest jednorodne, czyli może zaczynać krwawić. i pęcherzyk urósł z 5mm na 8mm i nadal jest pusty, więc może iść to po prostu w stronę poronienia na dniach. jutro powtórka bety powinna wyjaśnić coś więcej. ale widziałam, że obie lekarki raczej chciały mnie nastawić na marne szanse.
Bardzo mi przykro :(

reklama

Bardzo mi przykro :( ale moze jest jeszcze cien szansy, beta powinna cos pokazać, w którą stronę to idzie.

Do góry