Miałam kiedyś obrzęk ale to w9 tyg , który jesteś tydzień ? Fhr ile było ?Hej.. jestem po wizycie. Nie wygląda to dobrze wg ost@ 7+6 jajeczko jest, ciało też, ale serduszko nie bije poprawienie dodatków jest obrzęk. Kolejna wizyta za tydzień.
reklama
To_ja_olutka
Aktywna w BB
A kiedy masz kolejną wizytę?dziękuję Wam za wszystkie kciuki
nie znaleźli pozamacicznej nigdzie. i to najlepsza informacja na ten moment. (chociaż tyle razy padło „a to co?”, że ziarno niepokoju nadal we mnie jest - pocieszam się, że byłam w szpitalu uniwersyteckim u dobrej specjalistki usg, dokładniej już sprawdzić się nie dało)
nie wygląda też to wszystko dobrze, bo endometrium nie jest jednorodne, czyli może zaczynać krwawić. i pęcherzyk urósł z 5mm na 8mm i nadal jest pusty, więc może iść to po prostu w stronę poronienia na dniach. jutro powtórka bety powinna wyjaśnić coś więcej. ale widziałam, że obie lekarki raczej chciały mnie nastawić na marne szanse.
Nie jest specem, ale tak mi się wydaje, że jeszcze jest trochę czasu żeby pojawiło się coś w pęcherzyku. Może po prostu miałaś owulację później. Trzymam kciuki żeby tak było. Trzymaj się
matkaniewariatka
Fanka BB :)
miałam owulację 17/18 dc, a seks 2/3 dni wcześniej. więc trochę później niż się standardowo zakłada. jutro mam przysłać wynik bety i ustaliśmy z lekarka co dalej.A kiedy masz kolejną wizytę?
Nie jest specem, ale tak mi się wydaje, że jeszcze jest trochę czasu żeby pojawiło się coś w pęcherzyku. Może po prostu miałaś owulację później. Trzymam kciuki żeby tak było. Trzymaj się![]()
matkaniewariatka
masz regularne czy nieregularne cykle? wiesz, kiedy była owulacja teraz? jest pęcherzyk żółtkowy?Witam takie pytanko. Termin mam na 16.06 jednak wczoraj na usg brak serduszka z usg wychodzi 6+3 a z miesiaczki 8+5. Cykle mialam dlugie bo srednio po 35 dni. Myslicie ze jest cien szansy ? Moze miala ktoras z was podobnie ?![]()
Pecherzyk zoltkowy jest owulacje mialam 12.09 czyli 18 dni po dniu ostatniego okresu. Widac tez zarodek ale bez serduszkamasz regularne czy nieregularne cykle? wiesz, kiedy była owulacja teraz? jest pęcherzyk żółtkowy?
93kora
Moderator
Bardzo mi przykrodziękuję Wam za wszystkie kciuki
nie znaleźli pozamacicznej nigdzie. i to najlepsza informacja na ten moment. (chociaż tyle razy padło „a to co?”, że ziarno niepokoju nadal we mnie jest - pocieszam się, że byłam w szpitalu uniwersyteckim u dobrej specjalistki usg, dokładniej już sprawdzić się nie dało)
nie wygląda też to wszystko dobrze, bo endometrium nie jest jednorodne, czyli może zaczynać krwawić. i pęcherzyk urósł z 5mm na 8mm i nadal jest pusty, więc może iść to po prostu w stronę poronienia na dniach. jutro powtórka bety powinna wyjaśnić coś więcej. ale widziałam, że obie lekarki raczej chciały mnie nastawić na marne szanse.
reklama
anela92
Bardzo mi przykrodziękuję Wam za wszystkie kciuki
Podziel się: