Dziś teoretycznie 5+3.Który jesteś tydzień?
reklama
Kinga0402
Fanka BB :)
Domyślam się, jak musisz się teraz martwić...mam nadzieję, że będzie dobrzeHej.. jestem po wizycie. Nie wygląda to dobrze wg ost@ 7+6 jajeczko jest, ciało też, ale serduszko nie bije poprawienie dodatków jest obrzęk. Kolejna wizyta za tydzień.
anela92
Ja poproszę serduszko na 29.06. I wizyta 7.11Witam, długo się nie odzywałam ale dużo się dzieję, zmęczenie mega mocne i osłabienie, ledwo żyje i codziennie robię sobie drzemki w dzień bo inaczej nie dałabym rady funkcjonować. A Wy dziewczyny jak się czujecie? No mdłości mam ale pomagają tabletki do ssania i miętówki i w miarę regularne posiłki.
Komuś nie wpisałam serduszka na pierwsze stronie, a już widział na USG, wszystkie wpisane w kalendarz ?
matkaniewariatka
dużo sił dla CiebieWitam, długo się nie odzywałam ale dużo się dzieję, zmęczenie mega mocne i osłabienie, ledwo żyje i codziennie robię sobie drzemki w dzień bo inaczej nie dałabym rady funkcjonować. A Wy dziewczyny jak się czujecie? No mdłości mam ale pomagają tabletki do ssania i miętówki i w miarę regularne posiłki.
Komuś nie wpisałam serduszka na pierwsze stronie, a już widział na USG, wszystkie wpisane w kalendarz ?
dam znać po dzisiejszym usg, bo ja nie zostałam wpisana, ale aktualnie jestem tak obs.ana, że może poczekam lepiej.
dziękuję za wsparcieOj jak ja rozumiem Twój stres!! Też porównywałam obraz z podobnego okresu i jestem do tyłu.
U mnie wczoraj oprócz powiększonego endometrium nie było widać zupełnie nic. Co prawda nie robiłam bety więc tu nie ma porównania(jedyne co mogę stwierdzić że każda kreska na teście z porannego moczu jest wyraźniejsza niż poporzednia), może po prostu te nasze ciąże są młodsze i trzeba im dać czas na wzrost(tak podpowiada logika)
Dobrze że jutro masz możliwość sprawdzenia na lepszym sprzęcie i trzymam kciuki żeby jutrzejszą wizyta przyniosła Co spokój
Mi lekarz powiedział że to kwestia kilku dni jak pęcherzyk się pojawi, a ja mimo to od wczoraj mam mętlik w głowie, a negatywne myśli co chwilę wbijają mi się gdzieś z tyłu głowy. Bardzo się boję i w sumie nie mam się komu poskarżyć. Męża nie chcę stresować, koleżanki stwoerdzą że bez sensu za dużo myślę o takich rzeczach. A ja nie chcę myśleć, a te myśli same wracają jak bumerang(czy skoro nie zobaczyłam pęcherzyka, to może ta ciąża jest poza macicą, a co jeśli coś jest nie tak i ta ciąża się nie rozwinie). Mimo że nie mieliśmy tej ciąży w planie, ja już kocham to maleństwo i tak ogromnie boję się straty...A do USG jeszcze cały tydzień!!!Jak do tego czasu nie zwarjuję to będzie dobrze.
Kiedyś kobiety jak miały mniejszy dostęp do wiedzy chyba żyły spokojniej.
tak, nieograniczony dostęp do wiedzy to czasem przekleństwo. ale czasem ratuje życie, więc jednak żyjemy w lepszych czasach
bardzo bardzo mi przykro z powodu stresu i zmartwienia jaki przechodziszHej.. jestem po wizycie. Nie wygląda to dobrze wg ost@ 7+6 jajeczko jest, ciało też, ale serduszko nie bije poprawienie dodatków jest obrzęk. Kolejna wizyta za tydzień.
Na którą masz usg? Mam nadzieję, że wszystko będzie ok!dużo sił dla Ciebie
dam znać po dzisiejszym usg, bo ja nie zostałam wpisana, ale aktualnie jestem tak obs.ana, że może poczekam lepiej.
aiszka
Hej, dołączę mimo niepewnej sytuacji przez niski progesteron ale zobaczymy co z tego będzie, pęcherzyk jest widoczny (3,8mm), za tydzień w poniedziałek mam przyjść i zobaczymy czy widać coś więcej
Jak na ten moment beta rośnie prawidłowo, przewidywana data porodu to byłby 28.06
matkaniewariatka
dziękujęNa którą masz usg? Mam nadzieję, że wszystko będzie ok!
super Cię tu spotkaćHej, dołączę mimo niepewnej sytuacji przez niski progesteron ale zobaczymy co z tego będzie, pęcherzyk jest widoczny (3,8mm), za tydzień w poniedziałek mam przyjść i zobaczymy czy widać coś więcejJak na ten moment beta rośnie prawidłowo, przewidywana data porodu to byłby 28.06
93kora
Moderator
Kiepski sprzęt . Równo po prawej mógł być pęcherzyk przecież widocznydopiero teraz zauważyłam jak zapytałaś o zdjęcie jakiej tragicznej jakości zdjęcie dostałammoja lekarka przyjmowała w innym gabinecie niż dawniej. możliwe że sprzęt tak kaprawy? czy po prostu pęcherzyk tak ekstremalnie mało widoczny?
mignęło mi zdjęcie 5mm pęcherzyka na innym wątku jakiejś dziewczyny i było super wyraźne.
U mnie tak wyglądał właśnie pseudo pęcherzyk w cp. No ale mówię to jest też kwestia sprzętu.
Na którą masz dzisiaj wizytę ?
Edit: doczytałam. To trzymam mocno kciuki
reklama
Trzymam mocno kciukidziękujęmam być na 9-9.30
super Cię tu spotkać![]()
Podziel się: