Sopek
Moderator
@matkaniewariatka też czekam na Twoją betę, ma nadzieję że będą dobre wieści 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze pamiętam, że do zapisania się na konkretny termin trzeba mieć skierowanie? Czy coś pomieszałam?Zapisałyście się na prenatalne już? Ja mam 28.11 to będzie 13+1 wtedy. Dzisiaj 8+6, znów mnie mdli .. na szczęście bez pawia, samo uczucie mulenia..
Ja jestem umówiona na 20.11 to będzie 12+1Zapisałyście się na prenatalne już? Ja mam 28.11 to będzie 13+1 wtedy. Dzisiaj 8+6, znów mnie mdli .. na szczęście bez pawia, samo uczucie mulenia..
no właśnie ja mam 7+6 i mam termin na 11.06Hej, na pewno jesteś 5+6 i masz termin na 10.06.?
Ja dziś 6+6 i mam na 17.06. Termin![]()
Ja dopiero kartę będę miała zakładana 12.11Zapisałyście się na prenatalne już? Ja mam 28.11 to będzie 13+1 wtedy. Dzisiaj 8+6, znów mnie mdli .. na szczęście bez pawia, samo uczucie mulenia..
@matkaniewariatka dziś masz kolejną betę?![]()
@matkaniewariatka trzymam kciuki za Ciebie daj znać jak będziesz coś wiedziała od razu![]()
@matkaniewariatka też czekam na Twoją betę, ma nadzieję że będą dobre wieści![]()
Jak wrócę z pracy to sprawdzę. Jak u Ciebie potoczyła się ciąża?Miałam kiedyś obrzęk ale to w9 tyg , który jesteś tydzień ? Fhr ile było ?