reklama

Sopek
Moderator

To_ja_olutka
Zaangażowana w BB

Aż sprawdziłam. W ciąży z synem by się zgadzało, teraz mi pokazuje dziewczynkę
czubaczeq
Aktywna w BB

Ja dałam ostatnie zdj z usg na grupę FB ramzi i nub i ponoć dziewczynka, ciekaweAż sprawdziłam. W ciąży z synem by się zgadzało, teraz mi pokazuje dziewczynkę![]()
Sopek
Moderator

@czubaczeq pewnie tak ale ja jestem nastawiona bardzo sceptycznie do tego wczesnego wykrywania płci. Koło 20tc dopiero jak lekarz mówi to mogę zaufać 
 w 4 pierwszych ciążach nawet nie wspominali do 20tc a w piątej lekarz naprenatalnych, ordynator szpitala na super sprzęcie powiedział że będzie chłopiec na 99% , mam dziewczynkę , wiec teraz nawet nie chce wiedzieć 
 zdecydowaliśmy że dowiemy się tym razem przy porodzie dopiero 

U mnie pierwsze dziecko i totalny brak preferencji.A macie dziewczyny jakieś preferencje co do płci? Ja wogole, w domu mam 3 córki i 2 synów , mąż i dzieci (dzieci jeszcze nie wiedzą o ciąży ale 6 dziecko bardzo chcą ) mówią że chcą chłopcaciekawe czy się spełni ich marzenie
![]()
U mnie 2dzoewczynki i 1 chlopiec. Wolalabym dziewczynke bo jak będzie chlopiec no to będzie miał pokój z bratem a brat 11lat będzie miał jak się bobo urrodzi więc jednak to sporo no ale będzie co ma być byle zdrowe to najwazniejszeA macie dziewczyny jakieś preferencje co do płci? Ja wogole, w domu mam 3 córki i 2 synów , mąż i dzieci (dzieci jeszcze nie wiedzą o ciąży ale 6 dziecko bardzo chcą ) mówią że chcą chłopcaciekawe czy się spełni ich marzenie
![]()
reklama

To_ja_olutka
Zaangażowana w BB

Mi się marzy dziewczynkaA macie dziewczyny jakieś preferencje co do płci? Ja wogole, w domu mam 3 córki i 2 synów , mąż i dzieci (dzieci jeszcze nie wiedzą o ciąży ale 6 dziecko bardzo chcą ) mówią że chcą chłopcaciekawe czy się spełni ich marzenie
![]()

Podziel się: