Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aż sprawdziłam. W ciąży z synem by się zgadzało, teraz mi pokazuje dziewczynkę
Ja dałam ostatnie zdj z usg na grupę FB ramzi i nub i ponoć dziewczynka, ciekaweAż sprawdziłam. W ciąży z synem by się zgadzało, teraz mi pokazuje dziewczynkę![]()
U mnie pierwsze dziecko i totalny brak preferencji.A macie dziewczyny jakieś preferencje co do płci? Ja wogole, w domu mam 3 córki i 2 synów , mąż i dzieci (dzieci jeszcze nie wiedzą o ciąży ale 6 dziecko bardzo chcą ) mówią że chcą chłopcaciekawe czy się spełni ich marzenie
![]()
U mnie 2dzoewczynki i 1 chlopiec. Wolalabym dziewczynke bo jak będzie chlopiec no to będzie miał pokój z bratem a brat 11lat będzie miał jak się bobo urrodzi więc jednak to sporo no ale będzie co ma być byle zdrowe to najwazniejszeA macie dziewczyny jakieś preferencje co do płci? Ja wogole, w domu mam 3 córki i 2 synów , mąż i dzieci (dzieci jeszcze nie wiedzą o ciąży ale 6 dziecko bardzo chcą ) mówią że chcą chłopcaciekawe czy się spełni ich marzenie
![]()
Mi się marzy dziewczynkaA macie dziewczyny jakieś preferencje co do płci? Ja wogole, w domu mam 3 córki i 2 synów , mąż i dzieci (dzieci jeszcze nie wiedzą o ciąży ale 6 dziecko bardzo chcą ) mówią że chcą chłopcaciekawe czy się spełni ich marzenie
![]()