Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślałam, że gabinetów beż USG już nie ma. Bo w sumie i po co one? Rozumiem, że nie musi być sprzęt najwyższej jakości, ale jakikolwiek to przecież podstawa.Ja po 1 wizycie na NFZ. W gabinecie nie ma usgTakże nic nie wiem. Pobrała cytologie, zleciła badania. Zasugerowała, że mogę gdzieś indziej też chodzić aby to usg było. Dała mi namiar na jakiegoś kolegę, który za 100 zł usg zrobi. Umówię się do niego na przyszły tydzień, no i będę szukać kogoś na medicover
Tyle by było z NFZtu
![]()
Mam wszystkie te oprócz euthyroxu i jeszcze kilka innychWitam wszystkie czerwcowe Mamusiepozytywny test 11.10, beta, pierwsza wizyta 14.10 i zaopatrzenie w leki Neoparin 0,4 ml, ustrogestan 300mg, progesterone besins 200mg, acard 75mg, euthyrox 75
czy któraś z dziewczyn może ma podobny zestaw lub wcześniej może miała? Termin 25.06
![]()
kciuki zaciśnięte!Niestety dopiero wieczorem po 19 więc cały dzień czekania i lekkiego stresu![]()
tulę, dzielna jesteś bardzo. trzymam mocno kciuki żebyś doszła do siebie fizycznie i psychicznie i żeby los się szybko do Ciebie uśmiechnąłDziękuję za troskętak już po zabiegu jestem.
![]()
aż parsknęłamJa po 1 wizycie na NFZ. W gabinecie nie ma usgTakże nic nie wiem. Pobrała cytologie, zleciła badania. Zasugerowała, że mogę gdzieś indziej też chodzić aby to usg było. Dała mi namiar na jakiegoś kolegę, który za 100 zł usg zrobi. Umówię się do niego na przyszły tydzień, no i będę szukać kogoś na medicover
Tyle by było z NFZtu
![]()
hej, gratulacjeWitam wszystkie czerwcowe Mamusiepozytywny test 11.10, beta, pierwsza wizyta 14.10 i zaopatrzenie w leki Neoparin 0,4 ml, ustrogestan 300mg, progesterone besins 200mg, acard 75mg, euthyrox 75
czy któraś z dziewczyn może ma podobny zestaw lub wcześniej może miała? Termin 25.06
![]()
Hej, u mnie cyclogest, acard 150, metformina i encorton.Witam wszystkie czerwcowe Mamusiepozytywny test 11.10, beta, pierwsza wizyta 14.10 i zaopatrzenie w leki Neoparin 0,4 ml, ustrogestan 300mg, progesterone besins 200mg, acard 75mg, euthyrox 75
![]()
A to mnie akurat nie dziwiJa po 1 wizycie na NFZ. W gabinecie nie ma usgTakże nic nie wiem. Pobrała cytologie, zleciła badania. Zasugerowała, że mogę gdzieś indziej też chodzić aby to usg było. Dała mi namiar na jakiegoś kolegę, który za 100 zł usg zrobi. Umówię się do niego na przyszły tydzień, no i będę szukać kogoś na medicover
Tyle by było z NFZtu
![]()
Mam podobny zestawWitam wszystkie czerwcowe Mamusiepozytywny test 11.10, beta, pierwsza wizyta 14.10 i zaopatrzenie w leki Neoparin 0,4 ml, ustrogestan 300mg, progesterone besins 200mg, acard 75mg, euthyrox 75
![]()
ja właśnie dziś zbadałam tsh i wyszło mi 2,6 a jeszcze miesiąc temu miałam 1,9 więc jutro jestem już umówiona do mojego endokrynologaMam podobny zestaw
Neoparin , utro200, prog100, acard 75, euthyrox150 i jeszcze encorton10
Dziewczyny jakie macie aktualnie wartości TSH?
Mi wyszło 1,128 i nie wiem czy się martwić?ja właśnie dziś zbadałam tsh i wyszło mi 2,6 a jeszcze miesiąc temu miałam 1,9 więc jutro jestem już umówiona do mojego endokrynologa
Też mi się to w głowie nie mieściMyślałam, że gabinetów beż USG już nie ma. Bo w sumie i po co one? Rozumiem, że nie musi być sprzęt najwyższej jakości, ale jakikolwiek to przecież podstawa.