To_ja_olutka
Zaangażowana w BB
Czy któraś z was używa detektora tętna? Ciągle się zamartwiam czy wszystko ok, mam najciemniejsze myśli i sny
chciałabym kupić detektor to może to by mnie uspokoiło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Trochę za wcześnie na to. Niepotrzebny Ci stres będzie bo czasem ciężko uchwycić już w Wyższej ciążyCzy któraś z was używa detektora tętna? Ciągle się zamartwiam czy wszystko ok, mam najciemniejsze myśli i snychciałabym kupić detektor to może to by mnie uspokoiło
Też o tym myślałam, bo koleżanka ma i chciała mi pożyczyć ale chyba jest jeszcze za wcześnieCzy któraś z was używa detektora tętna? Ciągle się zamartwiam czy wszystko ok, mam najciemniejsze myśli i snychciałabym kupić detektor to może to by mnie uspokoiło
miałam w ciąży z córeczką i bardzo mi pomagałCzy któraś z was używa detektora tętna? Ciągle się zamartwiam czy wszystko ok, mam najciemniejsze myśli i snychciałabym kupić detektor to może to by mnie uspokoił
nie będą boleć całą ciążę, w którymś momencie się organizm przyzwyczaja do tej hormonalnej burzyTeż o tym myślałam, bo koleżanka ma i chciała mi pożyczyć ale chyba jest jeszcze za wcześnie
Czy wy miałyście duży ból piersi utrzymujący się od pozytywnego testu? Ja ciągle czułam, że piersi mnie mocno bolą, a od kilku dni przeszło![]()
Mi ból piersi praktycznie zniknął jakiś tydzień temu. Teraz po prostu są jakby bardziej pełne/twarde, ale to chyba już zostanieTeż o tym myślałam, bo koleżanka ma i chciała mi pożyczyć ale chyba jest jeszcze za wcześnie
Czy wy miałyście duży ból piersi utrzymujący się od pozytywnego testu? Ja ciągle czułam, że piersi mnie mocno bolą, a od kilku dni przeszło![]()
Czy któraś z was używa detektora tętna? Ciągle się zamartwiam czy wszystko ok, mam najciemniejsze myśli i snychciałabym kupić detektor to może to by mnie uspokoiło
Ja się nie zdecydowałam. Sama mam małą wiedzę, ale czytając wypowiedzi tutaj na forum zrozumiałam, że dalej to nie są wyniki na 100%, tylko jakieś prawdopodobieństwo. Będę je rozważać, jeżeli coś wyjdzie nie tak na prenatalnych (chociaż jeżeli będzie wskazanie, to i tak wybiorę amniopunkcje).Czy któraś z was robi badanie Nifty PRo przed prenatalnymi?
Rozmawiałam ostatnio na ten temat z lekarzem i powiedział, że jeśli chce robić jakieś badania to najlepiej gdyby nie było to NiftyPro, które jest wysyłane i badane w Chinach (jego zdaniem nie jest to najlepszy wybór).Czy któraś z was robi badanie Nifty PRo przed prenatalnymi?
gyncentrum.pl