reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Właśnie byłam przetestować na dworzu ale jest taka zimnica i zaczął śnieg prószyć że uciekliśmy do domku. Ja się od jakiegoś czasu staram wkleić co nieco ale brak mi czasu- chyba kopniaka potrzebuję;-)Ale na pewno będą zdjęcia

reklama
U nas zimno, ale piękne słońce. Wojciaszek jeszcze trochę przeziębiony, ale w taką pogodą nie darujemy sobie spacerku.
Małża tez coś łapie :no:. U mnie lepiej, ale już wiedzę, że znów to przeziębienie będzie strasznie długo mi mijać. Już tak mam w ciązy. Normalnie to 3 dni i po katarze. A teraz to pewnie ze dwa tygodnie będę ciągać nosem.

Dziewczyny a u was też taka zima??? bo u nas śniegu kupa i nawet - 7stopni koło mnie koło pracy dzis było (takie zadupie, w centrum -3/-4)....Karol 2 razy dziennie na sankach :)

U nas mroziato, na dodatek wieje wiatr, więc wypady na spacerki bardzo ograniczone. A śniegu tyle co kot napłakal:baffled:

Baśka, nawet mnie nie denerwuj tą kupą śniegu.:angry:;-) Po co ja Wojciaszkowi sanki kupowałam. A kombinezon to może kilka razy miał na sobie. Fakt, że ma warstwę izolacyjną w postaci tłuszczyku, ale straszna lipa z tą zimą.
Dajcie nam tu trochę śniegu.:-):-)

U nas zimma w tym roku taka, że od listopada śniegu to może było całe 2 tygodnie do kupy. Miałam nosa, że sanek jeszcze nie kupowałam. Natomiast mężuś sprawił sobie śliczne narty biegówki z postanowieniem że co dziennie będzie na nich śmigał i stoją sobie ślicznie w piwnicy. A co do temperatur to raczej cały czas na plusie ewentualnie lekki minusik tak do -2 max. Wczoraj pogoda zaszalała bo przez cały dzień -7, ale dziś już 0. Takiej zimy to naprawdę nie pamiętam.

Dziewczyny doradźcie! Za tydzień idziemy do Radka kuzynki na 18-tkę. Nie mam bladego pojęcia co kupić...:sorry:

Kasia, nie wiem, kompletnie nie wiem, co się teraz kupuje Osiemnastkom :shocked2: Chyba niestety nic a nic Ci nie pomogę.... sorki :-(

Ps. a my się cieszymy z takiej zimy - Mateusz jest na etapie tupania i tylko tupania, więc wygodniej mu po takiej niezaśniegowanej i nieoblodzonej powierzchni.... A na sanki pójdziemy w przyszłym roku :-pO, takie postanowienie :tak:

Heatherku, ja na ten brak śniegu tez nie bardzo narzekam, bo Miki raczej szaleć nie powinien... Poza tym jak rano widzę zaśniezony samochód, albo co lepsze oblodzone szyby, to ... :wściekła/y:

reklama
A Karol jeżdzi na sankach prawie 30 letnich - po mamusi :) tylko dziadek odnowił...ZAPRASZAMY do nas - tylko szybciutko przyjeżdżajcie biorąc pod uwagę zmienność naszej aury...u nas to jeżdżenie to najczęściej też jest parę metrów na a potem ewentualnie pchanie sanek :) u nas kombinezon sniegowy niestety juz stanowczo przymały - ale nie zamierzam juz kupować nowego - w końcu rybaczki na śnieg to praktyczne...a reszta jest ok ;)
co do 18 stki - jeśli ma jakieś zainteresowania to moze jakąś dobrą książkę...ale my ostatnio dawaliśmy na 18 stki kasę - młody człowiek w tym wieku sam najlepiej wie na co potrzebuje...tochę szkoda że nie pamiątka ale lepsze to niż prezent nietrafiony - a o to w tym wieku chyba bardzo łatwo :( Dla szwagra kupiliśmy na pamiątkę tylko taką kartkę - plakacik z jakimś dowcipnym tekstem o 18stce i daliśmy kasę bo chciał akurat na jakis koncert jechać, a poza tym notorycznie zbiera na coś do komputera :) moja kuzynka i chrzesniak mojej mamy też dostali pieniądze

Do góry