reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

No to ja się posłusznie poprawiam. Właśnie siedzimy sobie w domku, mąż na balkonie odpala grilla i czeka nas pyszneee mięsko.

reklama
Dziewczyny - ja z innej beczki - mam w poniedziałek konferencję na której będę prezentować wyniki swoich badań do doktoratu więc siędzę nad prezentacją i nie bardzo mam czas pisać...oczywiście zaglądam tu regularnie, poza tym ostatnie parę dni mamy mnóstwo rzeczy do zrobienia, zakupy ogromne i normalnie na pełnych obrotach wszystko...po konferencji opowiem wszystkie aktua;ności - bo chcemy sie pochwalic fotelikiem (Karol zachwycony!!!) i zdjęcia aktualne wrzucić...ale na razie stres na maksa, jeszcze jutro do znajomych na drugie urodziny - doba powinna mieć dla mnie conajmniej 48 h :) trzymajcie za mnie kciuki w poniedziałek prosze!!!!

Baska - wielka kobieto -- dasz rade :tak: Co to dla ciebie taka konferencja;-)
Ale oczywiscie kciuki trzymamy :-)

Baśka kciuki zaciśnięte:tak:

A my sobie pogrillowaliśmy przez te wolne dni, pojeździliśmy po sklepach, posiedzieliśmy razem z mężem jak był i jakoś czas tak szybko zleciał. Dzisiaj mąż jechał i musieliśmy zrobić mały wybieg z Matkiem bo za bardzo przeżywa takie rozstania więc on z babcią pojechał rowerem a w tym czasie tatuś odjechał i jak narazie się nie zorientował ale czuję że w nocy będzie płakał i przeżywał

Baśka kciuki musowo trzymamy. Powodzenia, wypadniesz świetnie.

A ja dziś odwiedziłam ciocię, której nie iwedziałam dobre 20 lat. Ona dawno temu wyjechała z Bielska i jakiś czas temu wróciła, no i przez przypadek się jakoś odnalazłyśmy. To siostra mojego dziadka. Normalnie fajna sprawa tak z kkimś po tylu latach się spotkać, kto znał ciebie z dziecięcych lat.

reklama
Do góry