reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Wow, bomba! Pati koniecznie namów Adama, a wtedy zrobimy zjazd integracyjny u Ciebie - widziałam, że nawet byłoby gdzie spać;))) Ale poważnie - miejsce prześliczne!

Na gorze wyspi sie z 8 osob :) a na dole tez kilka...mozna rozlozyc materac i namioty jeszcze...Wszystkie sie zmiescie wraz z rodzinami :-) Ale by bylo fajnie.........:tak::-)

No ja tez by brala...najlepiej od zaraz...Musimy to przemyslec bo nie wiem jak dla was ale dla nas to sporo jak za taka przyjemnosc...Jeszcze mieszkania dobrze nie urzadzilismy:-D Ale przyznam ze ja to az noga drapie na ten ogrodek :-D

Pati namawiaj namawiaj, bo w mieście nie ma nic lepszego niż własna działeczka, zwłaszcza jak się ma dzieci. A mieszkanie jak mówi Sylwia może poczekać.

A mnie dziś szlag trafia bo zapowiadali piękny i upalny weekend, mam dziś wolne myślałam, że rozłożymy basen i się z młodą popluskamy, a tu owszem jak chcę to mogę, ale prysznic darmowy pod rynną sobie zrobić. Od nocy dosłownie nie pada tylko leje, w ogródku jeziorko, ulicą rzeka płynie. Normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A założę się , że jutro jak pójdę do pracy to znów piękna pogoda będzie.
A do tego zepsuło nam się auto, na szczęście okazało się, że części nie są drogie, a baliśmy się że co najmniej parę stow nam ubędzie. no ale co tam życie jest piękne. W końcu mój kochany Krzyś zaczyna się prakonywać do tego, że jednak drugie auto jest w domu potrzebne.:-)

reklama
No widzisz Basia - jednak nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło:) A mnie pogoda też zdołowała - co prawda u nas nie leje tak strasznie, ale cały czas popaduje no i jest zimno! A jutro jedziemy na tydzień na wieś do moich rodziców i już się widziałam z Marcinkiem w basenie, w piaskownicy, na trawce...Mam nadzieję, że przyszły tydzień będzie cieplejszy... I co Pati - jest decyzja w sprawie działki?

Do góry