Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kurde nie ma bolca jak będę następnym razem w Wawie to umawiam się z nią na kawę a do Mamoota ide na OBIAD a na kolacje to jeszcze pomysle.....................
dziewczeta ja jak wstalam o 5.50- wyszykowalammrodzicow w podroz, Duske do przedszkola, A, siebie do szkoly...wyszlam o 8.30...tak non stop na nogach-przedszkole/szkla pieszo i weszlam ciagnac nogii o 16.30..jak zjadlam pieczarkowoa tak walnelam sie do wyra i leze w trupa! normalnie 10 km za mna...ale ja jestem wrak!...nawet nie mam sily wstac kawy sobie zrobic...a mi sie c he! musze tez sie zebrac bo po dokumenty od bylego wlasciciela musze jechac...chyba kapitulujeeeeeeeeee masakra jak jestem zmeczona..jakbym juz nog nue miala.........Leze z laptopem w lozku i klikam jedna reka..jak obloznie chora:/...