reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Pati super niespodzianka! A swoja droga to sie o tydzien rozminiemy bo my 5 wrzesnia ruszamy prawie w to samo miejsce (tzn. tutaj: Creta Maris Convention & Golf Luxury Resort: accommodation crete, exclusive holidays crete, 5 star holidays greece, hersonissos 5 star hotels crete, luxury resorts crete, conferences greece, golf hotels crete, hotels creta). Tylko, ze u nas mniej fajnie bo to nie takie zupelnie wakacje tzn. maz do pracy a ja z dziecmi na doczepke. Miejsce fajne wiec jakos to pewnie bedzie:-)
Wy to sobie pewnie pobalujecie, ze hej.

Cicha ale bylyby jaja jakbysmy sie spotkaly :-D
Fajny ten Wasz hotelik :-)

Kasia ze znajomymi jedziemy-tymi co zawsze z nami na fotkach... ;-) mloda jeszcze nie wiem gdzie bedzie:baffled: Ogolnie nie wiem nic...bo przeciez plany byly juz calkiem inne itd...i Adam pojechal na lotnisko wczoraj z naszym znajomym zeby on cos wybral dla siebie i zony skoro my jednak nie jedziemy...no i wrocili ze skrzynka piwa i biletami :-D Dzis kaca mam :/

a sluchacie wiadomosci? na Krecie- wogole Grecja przezywa krysys- niemieccy turysci wlasnie wypowiadali sie, ze nie ma np.paliwa w sprzedazy i jedni skarza sie, ze po co im wynajety samochod skoro nie moga jezdzic?..a inni, ze nie maja jak wrocic do domu..nie ma fajek ..i takie tam..

Rusia, moja ciocia z wujkiem byli na Rodosie, kolega na Kosie, koleżanka na Krecie i nie odczuli kryzysu. Jedynie co, to przez strajk na lotnisku z Rodosu mieli opóźnienie 5 godzin... (ale na szczęście czekali w hotelu)

reklama
Jeszcze mialam dodac ze macie pozdrowienia od Gluszka :-)

No a ja od wczoraj od ok.17:00 jestem sama w domu...wieczorem pojechalam do kumpeli...wrocilam o 02:00 Jak szlam do taxi to chcialam zeby droga sie nie skonczyla bo taki przyjemny cieply wiaterek wial...poprostu bosko bylo...a ja to kocham wieczorem albo w nocy spacerowac i czuc ten ciaply wiatr we wslosach :-) jeszcze jak wrocilam poogladalam tv.i spac... a dzis pospalam do 11:30 :-) zjadlam sniadanie i umylam sie...a teraz ciesze sie cisza :-D

Do góry