reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati jakbyś mogla w wolnej chwilce popatrzec na oferty niemieckich biur podrózy wczasy egipt np w Hurghadzie np w hotelu Hilton podobno w niemieckich biurach sa lepsze oferty:-)

reklama
Połowa pokoju Otylki pomalowana, jutro finsh...ale jakos chyba przesadziłam z tymi kolorami...hm zobaczymy jaki będzie finish, z drugiej strony.....pewnie ja do kolorów nie jestem przyzwyczajona bo wszędzie biel w domu..i tak jakos dziwnie mi z tym zwlaszcza ze wybraliśmy intensywne kolory....hm zobaczymy, jak cos to za miesiac sie pomaluje inaczej...w sumie ściany sa gruntownie zrobione, połozone wszystko przeciwko peknieciom ..wiec teraz tylko farby zmieniac:-)

Sylwia, też tak słyszałam:tak: I podobno oferty z biur naszych południowych sąsiadów też są lepsze.
A moja koleżanka spotkała się z taka sytuacją: na all inclusive w hotelu w Tunezji były dwa kolory opasek na rękę - jedne dla Polaków (i nie wiem czy dla kogoś jeszcze) i dla reszty:no:Dla nas był inny zestaw np. alkoholi, jedzenia... Jawna dyskryminacja! Oczywiście ten hotel skreśliła z listy.

pokoik na finish, pozostało jeszcze zamontowac lampy na scianach, obrazy, karnisz i firanki a potwem balony:)) i na wtorek wszystko gotowe:)) ale wykonczenia juz jutro, dzisiaj nie bedziemy juz hałasowac...padamy ale mysle ze warto było, mam nadzieje ze Oti zakocha się w tym pokoju tak jak ja:-D

No to Mamoot się rozdwoił:

W trakcie rozdwajania...

a oto efekt:

Efekt nazywa się Staś, waży 3 400g i mierzy 53cm

Mamootowy małż

Marcinie - gratulowałam na zamkniętym - tu powtórzę - gratulujemy bardzo!!!! CUDO!!! NO A MAMOOT PRZED PORODEM - WIDZĘ NASTRÓJ DOPISUJE - TYLKO POZAZDROŚCIĆ :)
no a Staś to mi się jakos strasznie do Ciebie wydał podobny jak na niego spojrzałąm ;) no bo nie wiem jak Wojciach tak po porodzie od razu wyglądał ale on chyba bardziej mamusiowy :) albo Mamootowy...

reklama
Do góry