Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wiedziała kochana że na ciebie można liczyćJutro wstawię przepis bo nie pamiętam wszystkiego i nie chcę źle napisać. Buzialki![]()
Wilmek lec do polskiego sklepu po skladniki ja tak zdobie zaraz tylko sie obudze i poczekam na przepis,ten salceronik tez zrobie zobacze jak smakuje,smacznego;-)

Marlena nie wiem czy znajde u mnie w polskim sklepie mleko w proszku :-(takiego jak ja pamietam napewno nie ma..ciekawe czy moze byc jakies inne...jakie Ty kupujesz?Wilmek lec do polskiego sklepu po skladniki ja tak zdobie zaraz tylko sie obudze i poczekam na przepis,ten salceronik tez zrobie zobacze jak smakuje,smacznego;-)
Wilmku po pierwsze sliczny avatarek,ja kupuje takie w niebieskim opakowaniu wlasnie takie same jak z przed laty z innego nie probowalam i pamietaj,ze nie moze byc granulowane,pozdrawiamAniknulka dziekuje kochana za przepis;-)Marlena nie wiem czy znajde u mnie w polskim sklepie mleko w proszku :-(takiego jak ja pamietam napewno nie ma..ciekawe czy moze byc jakies inne...jakie Ty kupujesz?