Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dom niestety stary i podejżewam, że to będzie "skarbonka" 

i 3maj się kochana jestem z Tobą
ale mały usnął po 22 więc wymęczony przez dziadka i tatusia padł a i ja nawet się wyspałam mimo, że od 4 do 5 miał akcję i chyba dziąsła go bolały ale jakoś usnął i spaliśmy do 8 
Dzien Dobry
U nas nocka ehh - jakby jej nie było- Nadia obudziła się o 24 z temp. 40 st matko ale było rozpalona, zbiłam temp Nurofenem - i od tej pory juz tylko sie przewalała - po 4 zasnęła na troszkę i znów dostala wysoką temp i znó Nurofen...
Jestem nieprzytomnaledwo co się trzymam na nogach. Nie ma mnie kto zastąpić - no cóż tak musi byc.

.
nocka ok ;-)
i teraz cierpliwie na nią czeka.. A my? My się zdecydować nie możemy - przenosić czy nie ( pewnie trochę z wygody
bo ostatnio Olcia często się wybudza i trzeba do niej wstawać kilka razy, pogłaskać, pomówić, czasami ponosić...) Tylko czy dziecko się nie przyzwyczai, że ciągle blisko jesteśmy i jak się obudzi to nas widzi? Może potem będzie gorzej gdy zamieszka sama w swoim pokoju? Jak myślicie?

,czy sa warte swojej ceny pewnie jakies bajeranckie sa?ja mialam oral B a teraz mam zwykla dla odmiany miekka i twarda
;-)

ja w dzień nie potrafię spac, chocbym niewiadomo jak była zmęczona, ale on za to pobija wszystkich, ostatnio słyszałam, jak sie bawił z małym i mu grzechotał grzechotką a tu nagle cisza, wchodzę patrzę a grzechotka mu z ręki wyleciała bo zasnął 
w góle on wiecznie jest zmęczony... i wiecznie śpiący... ehhhhh