Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nanya tak mam termin na 5 czerwcananya pisze:martusia_78, na 5 czerwca masz? Jeśli tak, to coś suwaczki nam się nie zgadzają o 1 dzień ;-), ale cieszę się bardzo, że będę miała z kim odliczać dni do...

Synus sie spieszyl czy czekal do ostatniej chwilii 
Nic sie nie martw napewno poczujesz jak najmniej bedziesz sie tego spodziewalananya pisze:Ja nie czuję żadnych ruchów. Próbowałam wczoraj zastosować wasze porady: leżałam na płasko, z pełnym pęcherzem i się uciskałam - NIC!

i to niekiedy kilka razy z rzedu :-)Ale fajnieMeva pisze:Śnieg pada za oknem!
Lubie snieg ale jak tak jest 0 stopnii wszedzie bialy puch
:-)
:-)
;-)

Fajnie znieczula i obie byscie sie wyspaly ;-)
Termin miałam na 23 grudnia i jeszcze jak byłam na wizycie 15 grudnia (to był piątek), to moja gin mi mówiła, że wszystko twarde, pozamykane i że raczej nie urodzę przed Świętami, być może nawet uda mi się doczekać do Nowego Roku. W nocy, z niedzieli na poniedziałek zaczęły się skurcze, a urodziłam po południu, 18 grudnia :-) - 5 dni przed wyznaczonym terminem.U ciebie jak byloSynus sie spieszyl czy czekal do ostatniej chwilii
![]()
hehehehe... Do jakiego lekarza chodziłaś? Moją pierwszą ciążę, jak i tą prowadzi doktor Iwaszko. Odwiedzasz czasem rodzinne strony? Całuski!