Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje bo ja nie mogłam nic znalez na temat wpływu szkarlatyny na ciąże.irka252 z tego co wyczytalam teraz na innych portalach to szkarlatyna nie jest tak grozna w ciazy jak inne choroby zakazne,napewno da sie leczyc,a doroslych atakuje raczej rzadko.Na pewno wszystko bedzie dobrze...![]()
i nawet serduszko pikało. Okazało sie ze ciąza jest o 2 tyg młodsza. Zaszłam tuz przed kolejna miesiaczka. Wiec moze i u ciebie tak jest.
Ja jeszcze dorzuce kilka slow o sobie. Lazani wczoraj nie dostala na lunch wiec nie mialam za bardzo jak sprawdzic czy wszystko ok. Za to w powrocie do domu odwiedzilam McDonalda i wpakowalam w siebie fryty i cheese burgera. Juz wczoraj zaczal mnie bolec zoladek a od rana mi nie dobrze. Plamienia tez tak jakby troche ustapily tylko brzusio jeszcze boli. Moja ginekolog zazwonila do mnie i powiedziala ze mdlosci moga sobie tak po prostu odejsc bo zanikaja w 10 tyg a na brzuszek trzeba nospe.:-)
Margarytka lekarze licza od ostatniego dnia miesiaczki a usg dzieki wymiarom oblicza dokladny wiek ciazy.U mnie od okresu to juz13 tydz.a wedle usg mam obliczone tydzien wczesniej czyli12 tydz