Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i na dzien dobry male zjebkiUffff, madra z Ciebie dziewczyna, bo juz obawialam sie ze chcesz takiego malego dzidzia na sile sadzac...
Dziewczyny nie spieszcie sie z sadzaniem dzieciaczkow. Dziecko tak male jak nasze powinno przebywac w pozycji poziomej tak dlugo jak jego kregoslup nie bedzie gotowy by usiasc. A kiedy bedzie gotowy?? Dokladnie wtedy gdy dziecie samo usiadzie. Wczesniejsze zmuszanie do siedzenia skutkuje czestymi wizytami u fizjoterapeuty, skrzywieniami kregoslupa itd.. Tak samo zbyt dlugie przebywanie w pozycji pionowej tez jest nie dobre. I nie piszcie ze dziec bardzo lubi i dlatego jest tak trzymany albo o zgrozo wkladany do wynalazkow typu JUMPERO, bo lubi.. a jak za kilka lat bedzie lubilo sobie zapalic jointa to tez mu same przyniesiecie??
A tak wogole to witam sie serdecznie po powrocie z wakacji:-):-):-)
Melduje sie na rozkaz;-). Nie odzywałam sie ostatnio bo było troszke komplikacji najpierw ja w szpitalu potem mały. Dzisiaj małego odebrałam ze szpitala więc juz powinno być lepiej, postaram się też więcej udzielać. PozdrowionkaNARESZCIEEEEEEE kasiu bardzo mi cie brakowałoale ty o tym wiesz prawda?
Kochane tak siedze i siedze troche nas zagineło Kluseczka wrociła do pl -nie ma neta ale co z mevą ,maginess.tau,olutką,anetką,magni i wiele wiele innych tak duzo ze nie sposob wszystkich wymienić dajcie znac ze zyjecie ...

umalujemy i zrobimy wszystko na tip top
Ach, te remonty...
, Klaudia ładnie spała - od 23 do 7mej, zjadła 150 ml i śpi dalej, a ja zaraz zabieram się za montowanie tej karuzeli na łóżeczko bo wczoraj przyszła.
Jest spokojnym dzieckiem , rzadko płacze. Mówi już bardzo dużo, uśmiecha się i śmieje z niczego
Przewraca się z plecków na brzuszek. Chwytana za rączki próbuje siadać ,ale jej na to jeszcze nie pozwalam. To z miłych rzeczy.
i dużo ćwiczę z małą . Po dwóch tygodniach masaży i ćwiczeń widać poprawę więc bedzie dobrze

Bo moja Kasia powiedziała MAMA jak bawiła się z tatusiem a ja się kąpałam i nie wiem czy tatuś mnie robi w wała;-)czy fakrycznie tak mogło być