Sandra zagilana ze ho ho :-(
Przez ta pogode do nosa pewnie
Kapucha kupiona i juz ugotowana

jutro robie golabki

ale mam na nie smaka :-)
Corci prezentu dalej nie kupilismy bo normalnie nie bylo co. a kupowac na sile to bezsensu. Jutro ciag dalszy jazdy po sklepach ;-)
MalaM mnie tez sie marzy ten zwykly warzywniak pod domem no i piekarnia ze swiezutkimi buleczkami i chlebkiem

Dobrze masz z mezem kucharzem. Moj w garach ani palcem nie kiwnie (nie dziwie mu sie bo jak bym nie musiala to tez bym tego nie robila

). Za to kolacje robi ;-)
KluseczkaS ano widzisz gotowac moge ;-)Nie wiem co to mdlosci i wymioty, od jedzenia tez mnie nie odzucilo, zapachy mnie nie denerwuja wiec w kuchni siedze jak trzeba ;-)Juz pisalam nie az ze ja z ciazowych dolegliwosci to tylko wzdecia i czasem zaparcia ;-):-)
Co do tanich rzeczy w irlandii pn to widzsz wszystko zalezy w jakim miescie. Bo im wieksze miasto tym drozej i wieksze zarobki. Tak samo jest w Twojej irlandii w mniejszym miescie napewno bedziesz miala taniej niz w Dublinie. Ale jak tylko bedziecie gdzies kolo nas to zapraszam na pyszny soczek

:-)
Agata007 pytalam mojego lekarza o lot do PL powiedziala ze nie widzi problemu. Moge leciec
Jak tam po 13-tych urodzinkach corci
Baktrim masz z PL

Czy moze tutaj kupilas
Nika77 ale ci dobrze z tymi swietami ;-)
Kolorowych snow