Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W nocy wstaje co dwie h.na siku do lazienki zebym nie miala tak samo z Viki to bym sie zaczela martwic,ale wiem ze nocne wedrowki utna sie dopiero po porodzie..

Dziewczyny, przed chwilą skończyłam oglądać film "16-letnia mama" i normalnie jeszcze ryczę jak bóbr![]()
Jesli to ten, to jak ja placze na filmach bardzo rzadko, to jak teraz zobaczylam ten porod i dzidzie, to zaczelam przeciekac jak nigdy 
ja obiecałam se, ze po dzisiejszym USG jak będzie wszystko dobrze to postaram się wyluzować i jej nie stresować
tez tak sobie mysle za kazdym razem i wystarczy tylko, ze wyjde do lekarza :-)Z poczatku mialam probki witami, m.in. tego Prenatal czy jak im tam, to jak o nie zapytalam pozniej w aptece, to facet az zaniemowil i zaczal mocno myslec, co mi doradzic. :-) Nie wiem jak w PL, ale w Niemczech kosztuja 55€ miesiecznie!
I oczywiscie slodkosci 

No coz pojedziemy jak Przemek wroci. Ale golebie beda dopiero jutro
Pamietaj mysl tylko pozytywnie
:-)
To jeszcze mi zaproponowala, ze da mi jakies tam drobiazgi dla dzieci, bo ona ma tego sporo. Eh mi tak glupio brac od kogos tyle rzeczy. Bardzo milo z jej strony :-)
Carmi no cos mi sie z tym Prenatalem nie zgadzalo, bo tu kosztuje chyba 11euro.;-)
A propos fotek...czy Wy tez mialyscie taka manie, po pierwszych usg, ze zegnalyscie sie na dobranoc z malenstwem na zdjeciu? 
Hehehe, Martusia, za granicą nic nie jest proste, nie? Jak ja tęsknię za normalnymi wypadami do warzywniaka pod blokiem.......a tu każde zakupy to wyprawa...