reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Ollutka, trzymaj się, plackuj ile mozesz to wszystko dla dzidziusia, musi byc dobrze!

A ja wloski mam naturalne i nigdy nie farbowałam (raz pasemka na slub)...ale to było ponad 2 lata temu i juz śladu nie ma...

Dzis robie swoje pierwsze pierniczki a m ma załatwic choinkę....i ubrać, no i sprzatnie domku nas czeka...a za rok pod choinka będę juz miała prezenty dla dwóch księżniczek :-)

reklama
Ollutka, nic się nie martw, mojej koleżance skróciła się szyjka, ale jak wrzuciła na luz i nieco odpoczęła, to szyjka się odbudowała. Więc nie ma tego złego, widać pisane Ci leniuchowanie w Święta ;-)
Pixella, a Ty już wiesz, że w brzuchu Księżniczka jest, a nie Mały Książę? Ja myślę, że Facecik mieszka sobie u mnie i właściwie głowe bym dała sobie uciąć. Staram się jednak jakoś rozsądnie do tego podejść, żeby się nie zdziwić, jak mojej Mysi urodzi się Siostrzyczka :-D
Czekam strasznie niecierpliwie na moment, w którym poznam płeć Maluszka..

Miłej niedzieli, Dziewczynki :happy2:

kalinko z ta płcia to moze być różnie, jest jeszzce 20% niepewności, ze siusiak sie pokarze...ale ten lekarz raczej sie nie myli, ja widziałam wargi sromowe bo w 12-13tc sa bardzo rozwinięte u dziewczynek, i wole chyba nastawić sie na gorszą ewentualnośc i nie łudzić czyli na księzniczke bo bardzo chcielismy syneczka...ale na 100% bedzie wiadomo w 22tc pewnie dopiero - cóz może za 3 razem sie uda nam synek...a u ciebie napewno bedzie upragniony synek...

Nas to właściwie lekarka zbyła, jak zapytałam o płeć. Powiedziała, że bardzo łatwo się pomylić i nawet nie próbowała nic zobaczyć :baffled:
Mam taki tajny plan, żeby umówić się prywatnie na usg tylko i wyłącznie po to, aby poznać płeć Maluszka. Poza tym chciałabym, aby to było to usg 4D, żeby Mysia mogła zobaczyć i lepiej uświadomić sobie, że się niebawem wzbogaci się o rodzeństwo :-D

Odwazne jestescie kobitki z tym farbowaniem:tak: Ja tez mam juz odrosty ale odpuszczam zrobie po rozwiazaniu:tak:. Jakos tak jest na tym punkcie przewrazliwona, wiec poczekam:tak:. Ja jutro mam wizyte u gina i juz jestem ciekawa:tak:

Dziewczyny mam do Was pytanie, bo od mojej ostatniej wizyty w szpitalu trochę sie martwie....lekarz podczas bad. usg powiedział mi że mam przodujące łożysko i żebysmy nie współżyli jakies 3 tyg. zanim nie przesunie sie ono ku górze...wyczytałam w necie że czasami bywa tak że do konca ciąży łożysko pozostaje tak nisko...czy wiecie czym to może grozić?? z góry dziękuję za każde info...a teraz znikam..muszę ogarnąć trochę mieszkanko...swięta tuz tuz a ja w proszku :-)

Cześć Dziewczyny,

Dzięki za dobre słówka. Leżę i żal mi bo u nas dziś ładne słonko i bym nad morze na soacer poszła. Ale cóż. Na razie dostałam śniadanko do łóżka :) Macie rację, za kilka miesięcy nie będę miała czasu leżeć :)
Pxella, powodzenia z pierniczkami. Moje juz gotowe od 2 tygodni :))

Miłej niedzielki :-)

Ale tu dziś puściutko... Widać, że przygotowania do Świąt ruszyły pełną parą:tak: My właśnie wypiekamy pierniczki i chyba wychodzą całkiem niezłe:-);-)

Pozdrawiam wszystkie zapracowane Ciężaróweczki oraz Te, które wydają rozkazy z łóżkowego centrum dowodzenia przygotowaniami do Świąt ;-)

halutko z wieczora

ja juz prawie obrobona zostal sernik kokosowy na jutro no i wielkie sprzatanie ale wymiekam ledwo zyje ... odpoczne w srode bo u mnie tradycja taka ze w wigilie tylko przygotowuje sie wieczerze i nic wiecej :)

reklama
pierniczki upieczone, polukrowane, kruszeją :-)
pranie zrobione, pościel zmieniona, okna od środka umyte...CHOINKA UBRANA!!!!! :-)

Do góry