Cześć Dziewczyny!
Ja normalnie regularnie farbuję włoski i się nie przejmuję - przede wszystkim chcę móc spojrzeć na siebie w lustrze. Wychodzę z założenia, że wokół nas tyle różnej chemii, że farbka położona na pół godzinki to nie koniec świata

Fakt, że ja się farbuję na ciemno, a odrosty mam mocno jaśniejsze, więc nie ma NIE MOGIE

Za to wybieram delikatniejsze farby - np. Casting, a ostatnio wypróbowałam farbę Excell 10, którą nakłada się tylko na 10 minut.
Basiu, myślę, że jeśli nie chcesz robić balejażu, to możesz spróbować z jakimś delikatnym szamponem ton w ton, albo położyć sobie u fryzjera toner - to by było takie łagodne i dyskretne przejście do naturalnego odcienia.
Mnie niestety też od wielu dni boli głowa i mam zatkany nochal, trochę też łamie w starych kościach ;-) Myślałam, że to jakieś zimowe przeziębienie i to by nawet było O.K., bo miałabym szansę na wyzdrowienie. Zasmuciłyście mnie, że to może być objaw ciąży

Z dobrych wiadomości, to my już właściwie przygotowani do Świąt, choinka od tygodnia stoi ubrana, prezenty kupione, a część nawet zapakowana. Teraz czeka nas gotowanie... Strasznie to lubię, ale ciut się martwię, bo mam wrażenie, że ostatnio mam jakieś kłopoty z zapachami itd. :-( No ale chyba to za późno, żeby zaczęły mi się mdłości, prawda?