reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
ja nie wiem, jakas jestem chyba dziwna, ale nie moge suwaczka wkleić.
Wklejam kod URL i pokazuje mi sie INVALID FILE :-(
Beznadzieja.
Juz chyba sie nie dorobię go w ogóle.

Jestem bardzo zniesmaczona , właśnie wróciliśmy z zakupków ciążowych jeśli można to tak nazwać bo nic niekupiłam . To straszne jak ubogi jest ten asortyment. w HM same szmaty jak worki z dziurą na głowe :crazy::crazy: w innym sklepie to samo , niewiem już czy to ja jestem taka wybredna ......:-(. Chciałam sobie kupić jakieś ogrodniczki - niemyślałam że to tak trudno dostępny towar.SZOK więc znów wcisnełam w siebie dresik.

MARGARYTKA ja też niemogłam dać sobie rady ze suwaczkiem ale wkońcu coś tam grzebnełam i mam ;-) tobie też sie uda- próbuj.

Załączniki

• 179.gif
    179.gif
    11,5 KB · Wyświetleń: 52
Andzia - ja też byłam załamana. W HM straszne są te ubrania. Ale przed przypadek wpadłam na sklep MOTHERCARE i zakupilam tam 2 pary bardzo fajnych spodni ciążowych. Nie wiem w jakim miescie mieszkasz, ale moze jest u Was ten sklep? Nie pamiętam czy były ogrodniczki czy nie, ale np widziałam słodkie sztruksy szare, takie naprawde fajne, i dzinsy fajne też były, więc może coś tam znajdziesz.

Poszukam tego sklepu co mówisz , bo to co dzisiaj widziałam to istna masakra ,dobrze że mam swój stary dresik ;-).

A co do sylwka to my tez w domku ja niedotrzymóje do 22 więc nawet niemamy o czym myśleć w tym roku.

Witam!

A mysmy z corcia dopiero niedawno wstaly bo u nas dochodzi dopiero 9 rano.Niezabardzo sie wyspalam,bo mala w nocy co godzine marudzila,chyba znow zeby....

Ja w pierwszej ciazy poczulam ruchy dzidzi w polowie 17 m.ale czasami roznie z tym bywa i nie trzebasie martwic,bo przy pierwszym dzidziusiu czasami trodno rozroznic,czy to dzidzia sie rusza czy moze to gazy lub cos innego,:happy:

Ja juz czyje maluszka codziennie szczegolnie gdy odpoczywam,wtedy zaczyna sobie dokazywac,a co to dopiero bedzie za miesiac,dwa,oj biedny brzusio biedny...:tak:

My tez sylwestra spedzamy w domku,razem z grupka przyjaciol,nawet i moze wybralibysmy sie na jakis bal,bo ja czuje sie w tej ciazy nawet dosyc dobrze,ale ze wzgledu na Viki zostajemy w domu,bo wlasnie przechodzi etap,wszystko i wszedzie tylko z mamusia.
Ja juz tak bardzo nie moge sie doczekac 10 stycz.kiedy bede miala usg,a tu jeszcze tyle dni...ale powiem Wam dziewczyny ze ta ciaza przebiega mi blyskawicznie,ani sie obejrzalam a zaczal sie juz 5 m.,ale to moze dlatego ze nie mam czasu tyle myslec co poprzednio,bo musze sie zajac malutka.:-D

Tak wiec moje kochane coraz blizej jestesmy tej codownej chwili kiedy bedziemy mogly trzymac w ramionach nasze szczescia na ktore z taka niecierpliwoscia czekamy....

Margarytko kopiuj kod BBC (czy jakoś tak) suwaczka i powinien działać, jak wkleisz w edycji sygnatury :happy: Ja też się męczyłam, zanim się udało.

Zasmuciłyście mnie tym H&M, bo się właśnie wybierałam w poszukiwaniu jakichś bardziej wyjściowych spodni (narazie mam sztruksy, kupione z sklepie firmowym Nivena - rewelacyjne!). Ale nic - jadę zaraz, bo muszę itak kupić bluzkę na Sylwestra - może coś wynajdę :happy:

Ja na Sylwestra wychodzę z Miśkiem. Jego brat wynajął z ekipą pół ośrodka i salę konferencyjną, więc będzie Sylwester w gronie znajomych i myślę, że będzie fajowo :happy: A w razie, jak mnie senność dopadnie, to mamy zarezerwowane pokoje w tym ośrodku, także się nie martwię :happy:

Ściskam Was! Dam znać, jak poszły zakupy :happy:

reklama
Do góry