Witam!
A mysmy z corcia dopiero niedawno wstaly bo u nas dochodzi dopiero 9 rano.Niezabardzo sie wyspalam,bo mala w nocy co godzine marudzila,chyba znow zeby....
Ja w pierwszej ciazy poczulam ruchy dzidzi w polowie 17 m.ale czasami roznie z tym bywa i nie trzebasie martwic,bo przy pierwszym dzidziusiu czasami trodno rozroznic,czy to dzidzia sie rusza czy moze to gazy lub cos innego,
Ja juz czyje maluszka codziennie szczegolnie gdy odpoczywam,wtedy zaczyna sobie dokazywac,a co to dopiero bedzie za miesiac,dwa,oj biedny brzusio biedny...
My tez sylwestra spedzamy w domku,razem z grupka przyjaciol,nawet i moze wybralibysmy sie na jakis bal,bo ja czuje sie w tej ciazy nawet dosyc dobrze,ale ze wzgledu na Viki zostajemy w domu,bo wlasnie przechodzi etap,wszystko i wszedzie tylko z mamusia.
Ja juz tak bardzo nie moge sie doczekac 10 stycz.kiedy bede miala usg,a tu jeszcze tyle dni...ale powiem Wam dziewczyny ze ta ciaza przebiega mi blyskawicznie,ani sie obejrzalam a zaczal sie juz 5 m.,ale to moze dlatego ze nie mam czasu tyle myslec co poprzednio,bo musze sie zajac malutka.
Tak wiec moje kochane coraz blizej jestesmy tej codownej chwili kiedy bedziemy mogly trzymac w ramionach nasze szczescia na ktore z taka niecierpliwoscia czekamy....