reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

heheheh Ansia no nie ma innej opcji to tak samo jak moja siostra zapytala sie w jaki sposob mam takie ladne dzieci smialam sie do lez napisalam jej ze moj maz ma material genetyczny pierwsza klasa :)

reklama
No Agatko to pochwal się swoimi dzieciaczkami w dziale fotkowym abym mogła się upewnić czy aby na pewno Twój maż ma dobry materiał genetyczny;-)

kochana juz na zamknietym bardzo chetnie sie podziele ja z tych ze mnie moga ogladac ale dzieci szczegolnie chronie nawet na nk mam zablokowana galerie zeby ktos obcy nie mial dostepu :)

No i dobrze robisz. Ja czasem zbyt pochopnie robię pewne rzeczy i później są z tego kłopoty:baffled:

Dobra ja zmykam , ide zjeść rosołek i na dworek troszkę bo siedzimy dziś cały dzień w domu i się kisimy a o 17:30 USG:-D

Trzymajcie się.Pa

Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich czerwcowych Mamuś w Nowym 2009 Roku!!! Przede wszystkim, zdrowych ślicznych dzieci.

Zielona! Witaj krajanko! Ja też jestem z Torunia, mam 29 lat i to moja 2 ciąża (pierwszą poroniłam w 03.2008) miło spotkać kogoś z okolic :-)

U mnie brzusio widać coraz bardziej, choć nadal jest malutki...dzisiaj coś mnie kłuje i nie wiem co to.....nie boli mocno, ale mimo wszytko leżę i odpoczywam na wszelki wypadek.

Acha! mam jeszcze pytanie do Was. Od dzisiaj biorę witaminy i odstawiłam folik. Pani w aptece sprzedała mi Prenatal DHA twierdząc że jest najlepszy dla kobiet w ciąży (oczywiście mówiłam jej że wchodzę dopiero w 4 miesiąc) dzisiaj wzięłam pierwszą kapsułkę i przeczytałam ulotkę na której jak WÓŁ jest napisane że DHA stoasuje się w 3 trymestrze i z przeznaczeniem dla matek karmiących....nie wiem co mam teraz robić? łykać dalej czy odstawić i kupić np Prenatal Complex, albo Classic....tak to jest jak człowiek się nie zna...30 zł poszło w błoto.

Może zdążycie mi jeszcze cuś poradzić dopóki wątek nie zostanie zamknięty..właśnie wyczytałam że nie zaliczę się do nowego grona...choć czytam Was systematycznie to nie udzielałam się na piśmie zbyt często...Pozdrawiam i ściskam

Hej!!!
A mnie po tym sylwestrze tak łeb bolał, jakbym wypiła sama całą butlę szampana:baffled: Mimo, że mąż to alkoholu nawet mi powąchać nie dał:-D No ale dziś już jest lepiej, "kacyk" i mnie i dzidzi minął;-)

Zielona ja też jestem z Torunia!! Teraz mieszkamy z mężusiem na "wygnaniu"... Dla Ciebie 15.01. to ważny dzień i dla nas też, choć na inny sposób - my akurat wtedy przyjeżdżamy do Polski na urlop. M. co prawda tylko na chwilkę, ale ja sobie posiedzę do oporu:-D, tzn. do kiedy M. za mną nie zatęskni i po mnie nie przyleci;-)

Ja jestem w 18 tyg i biorę feminatal 400 z DHA, myślę że to zależy chyba od tabletek choć na moich było napisane że można brać. Do 12 tyg brałam feminatal 800 a teraz te i jest napisane że od 12 tyg.

Hej Gonia 11!
No to babka w aptece nie błysnęła inteligencją, powinna Ci sprzedać Prenatal Classic (Prenatal Compex jest na I trymestr). Ja taki biorę teraz. No i niestety Prenatal DHA będzie musiał poczekać do III trymestru, ale się nie zmarnuje. A z jakiej dzielnicy Torunia jesteś?

Gonia źle doczytalas słonko wątek zamkniety bedzie dotyczacy fotek i sexu w ciazy a i Ty mozesz dostać dostep pod warunkiem ze pochwalisz sie zdjeciem ze skanu lub w inny sposób pokazesz ze jestes mamusią czerwcową

dziewczynki moze wy bardziej obrazowo wytlumaczycie :)

reklama
No widzę, że coraz więcej tu torunianek:-D Goniu miło poznać;-) To co, może jak będzie czas i okazja, zrobimy sobie jakiś mały spędzik toruńskich czerwcówek, w którejś kawiarence:confused:
Pozdrawiam

Do góry