Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich czerwcowych Mamuś w Nowym 2009 Roku!!! Przede wszystkim, zdrowych ślicznych dzieci.
Zielona! Witaj krajanko! Ja też jestem z Torunia, mam 29 lat i to moja 2 ciąża (pierwszą poroniłam w 03.2008) miło spotkać kogoś z okolic :-)
U mnie brzusio widać coraz bardziej, choć nadal jest malutki...dzisiaj coś mnie kłuje i nie wiem co to.....nie boli mocno, ale mimo wszytko leżę i odpoczywam na wszelki wypadek.
Acha! mam jeszcze pytanie do Was. Od dzisiaj biorę witaminy i odstawiłam folik. Pani w aptece sprzedała mi Prenatal DHA twierdząc że jest najlepszy dla kobiet w ciąży (oczywiście mówiłam jej że wchodzę dopiero w 4 miesiąc) dzisiaj wzięłam pierwszą kapsułkę i przeczytałam ulotkę na której jak WÓŁ jest napisane że DHA stoasuje się w 3 trymestrze i z przeznaczeniem dla matek karmiących....nie wiem co mam teraz robić? łykać dalej czy odstawić i kupić np Prenatal Complex, albo Classic....tak to jest jak człowiek się nie zna...30 zł poszło w błoto.
Może zdążycie mi jeszcze cuś poradzić dopóki wątek nie zostanie zamknięty..właśnie wyczytałam że nie zaliczę się do nowego grona...choć czytam Was systematycznie to nie udzielałam się na piśmie zbyt często...Pozdrawiam i ściskam