Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kamireszel ogromniaste gratulacje i buziaki dla przyszłych szczęśliwych rodzicówHej dziewczyny WRÓCIŁAM!!!
No i już po. Nastawiałam się na ogromniaste kolejki w szpitalu, a tu o dziwo w 2 godz wyrobiliśmy się. Nie wrzucę scanu dzidzi bo nie dostałam, rozmiarów też nie podam bo nie mierzyli dzidziale co najważniejsze wszystko ze mną i maleństwem w naj... porządalu i będziemy mieli wymarzonego synka FILIPKA!!!!
Tak bardzo się cieszymy, że gdyby nie uszy to uśmiech zawiął by się nam obojgu wokół głowy hehehe.
A jeśli chodzi o zwolnienie lekarskie- to w szpitalu nie chcieli mi go dać bo Irlandczycy twierdzą, że ciąża to nie choroba i do końca możemy pracować. Pani dr powiedziała mi, że nie widzi powodów, przez które miałabym iść na zwolnienie, także zarejestruje się do GP i tam powalczę o nie.
Kluseczko - byłam w socjalu - powinni zapłacić mi za chorobowe. Także mam nadzieję,że GP nie będzie robiła problemów i da mi zwolnienie.

. Myślałam że to ja tyle badań mam porobione ale jak przeczytałam co wy macie już na koncie to włosy mi dęba stają o niektórych nawet niesłyszałam.

mąz zaczął się smiać