reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Dzien dobry dziewczyny...

Mozna zwariowac z tym wszystkim,w koncu mi dzisiaj znow zadzwonili z kliniki ze moze jakos mnie upchna na 12 dzisiaj w poludnie,a ja nie mam z kim zostawic malej bo moj maz pojechal do pracy,a mial wziasc wolne ale jk mi zadzwonili ze konceluja moja wizyteto poszedl a malej raczej absolutnie nie moge ze soba zostac,pozostaje mi jedynie znow dzwonic do mezai go jakims cudem sciagnac,oj nie bedzie zadowolony..:szok:

Wczoraj moja dzidzia jak sobie wieczorkiem siedzialam przed kompem tak mnie zdrowo kopnela w sledzione ze az jeknelam,chyba to moje kompowanie nie za bardzo e jej spodobalo,ale skad u prawie 20 tyg.maluszka tyle sily,biedny ten moj brzuszek w pozniejszych miesiacach.
Straszna treme mam przed ta wizyta mam nadzieje ze wszystko okay,ostatnie usg mialam w 10 tyg a wtedy jeszcze nic za wiele nie bylo widac,wiec to takie pierwsze powazne badanie maluszka.;-)

Dziewczynki zycze milego popoludnia odpoczywajcie sobie zdrowo i do zobaczenia:happy:

A ja w koncu po calym tygodniu posprzatalam w domku i teraz sobie odpoczywam...niestety w tv jak zwykle nic nie ma do ogladania....musze chyba poszukac jakiegos filmu na dvd do obejrzenia:-) W koncu zaczynam czuc sie lepiej, katar mija i zaczynam czuc zapachy i smaki:tak: A na zewnatrz szaro i ponuro, deszcz siapi...sniegu juz prawie nie ma...szkoda
No to milego wieczorku Mamusie:-D

No i po wizycie za duzo sie nie dowiedzialam bo oni nie chca mowic tylko przesylaja wyniki do lekarza,ale usg robila mi bardzo mila pani i do tego polka,wiec powiedziala mi tylko ze z dzidzia wszystko w porzadku,jest wieksza ocaly tydzien niz na suwaczki,wiec wychodzi dokladnie w dzien dziecka pani stwierdzila ze tak ruchliwego malenstwa dawno nie widziala.
Dostalam az 8 zdjec a najslodsze to chyba to na ktorym dzidzia odbila na brzuszku swoje stopki,najwarzniejsze ze z malenstwem wszystko okay,no tego nie wiem na pewno ale tak mnie uspokoila ta pani,a co jeszcze pozatym,no ubranka po corci znow pojda w obieg, bo zanosi sie na to ze bedzie dziewuszka ja wiem ze maz jest troche rozczarowany ale Viki to coreczka tatusia i z druga corcia wiem ze bedzie tak samo.

Wizyte mam dopiera za tydzien to moze dowiem sie cos wiecej,skaner cos mi nie dziala ale w tym tygodniu postara sie wkleic zdjecie maluszka

Ostatnia edycja:
Cześć.
Beata gratuluję córeczki :-)
Moje dzidzi dzisiaj spokojne jakieś mało się rusza, może się obraziło jak wczoraj wieczorem pomyślałam że za bardzo się wierci:-(, no ale jak czasami kopnie.....
Dziewczynki znacie jakiś sposób na bezsenność. Ja co wieczór nie mogę usnąć. Jakieś 2 godziny muszę się kręcić żeby usnąć. Pomóżcie:-(

reklama
Do góry