basiaw1983_23
Czerwcowa mama 2009
Sylwia 28 dzięki za informację, chyba faktycznie wszystkiego nie doczytałambasiaw1983_23 od nowego roku zmieniły się przepisy nie musimy składać żadnych wniosków i możemy być na chorobowym do końca ciąży jak masz czas to cofnij się jakieś 3,4 dni do tyłyu ostatnio kilka dziewczyn już o tym pisało :-)
powiem Wam) 14.02.2009r. biorę ślub:-) ale tylko cywilny na razie (12.09.09 kościelny) i nie będę miała żadnego dowodu na nowe nazwisko, a w sierpniu zamierzam bez męża lecieć do Polski- on przyleci przed samym ślubem. No i pytam po to czy nie będę miała problemów z dzidzią na lotnisku jeśli mama i dzidzia będą miały inne nazwisko??? Co aktem ślubu mam się wszędzie bujać???
Na początku nie wiedziałam czy to maluch czy może coś we mnie, ale teraz już mam pewność, że to on gimnastykuje się we mnie. Będzie mały sportowiec- po mamusi
:-)
jaki ze mnie głuptas. Ciekawa jestem do kiedy mam paszport waży-latam na dowód. Jeśli okaże się,że mam jeszcze paszport ważny to wrócę do Irlandii na paszport a dowód od razu wymienię tzn złoże wniosek i poproszę by ktoś z rodziny go odebrał