Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny :-)
jakąś godzinkę temu wróciłam z połówkowego usg i nareszcie poznaliśmy płeć berbecia!
Ujmę to tak jak mój A : "w końcu jednak będzie KOBIETA, która będzie mną rządzić ;-)"
Jest MARTUSIA!![]()
Gratuluje CHŁOPCA!Cześć dziewczyny!
Wróciłam właśnie z USG i jestem bardzo szczęśliwą mamą. Maleństwo waży 480g rośnie bardzo ładnie wszystko jest OK. wg Usg to 20+6. I najważniejsza informacja, która wszystkich powaliła z nóg Będzie CHŁOPIEC
Jak tylko uda mi się zeskanować zaraz wkleję zdjęcie jak ssie paluszek.:-)

Gratulacje:-)Dziewczyny :-)
jakąś godzinkę temu wróciłam z połówkowego usg i nareszcie poznaliśmy płeć berbecia!
Ujmę to tak jak mój A : "w końcu jednak będzie KOBIETA, która będzie mną rządzić ;-)"
Jest MARTUSIA!![]()
Gratuluje synka:-)Cześć dziewczyny!
Wróciłam właśnie z USG i jestem bardzo szczęśliwą mamą. Maleństwo waży 480g rośnie bardzo ładnie wszystko jest OK. wg Usg to 20+6. I najważniejsza informacja, która wszystkich powaliła z nóg Będzie CHŁOPIEC
Jak tylko uda mi się zeskanować zaraz wkleję zdjęcie jak ssie paluszek.:-)

cześć dziewczyny!
Wróciłam właśnie z usg i jestem bardzo szczęśliwą mamą. Maleństwo waży 480g rośnie bardzo ładnie wszystko jest ok. Wg usg to 20+6. I najważniejsza informacja, która wszystkich powaliła z nóg będzie chłopiec
jak tylko uda mi się zeskanować zaraz wkleję zdjęcie jak ssie paluszek.:-)