Dziewczynki, ja też należe jeszcze do pracujacych mamuś, mam wrażenie, ze z dwójka dzieci jeszcze sie w domku nasiedze i puki brzuszk malutki i prawie ne widać postanowilam chodzic do pracy...dosc dobrze sie czuję...fakt jestem troszke zmeczona bo małe dziecko w domku o pracy to jakby drugi etat...ale jakos daje radę
Za 10 dni mam tydzień urlopu i jak lekarz pozwoli pojedziemy w góry..ja na odpoczynek...a mój m na snowboard, uzbierałao sie nas 4 pary z małymi dziećmi i bedzie chyba fajnie :-) bo mamusie z pociechami maja codziennie wejściowke na basen na zajecia dla maluchów, potem dla chetnych sa jakies zabiegi w spa...mam nadzieje, z wypoczne i że tym razem przed wyjazdem sie nie rozchorujemy i pojedziemy :-)
za tydzien usg...ech juz sie nie moge doczekać...
Gratuluje mamusiom, córeczek syneczkow :-)
ja zawsze mam niskie ciśnienei, po wypiciu jednej kawy z mlekiem mam 80x60 max 90x60...
Zakupów na razie nie robię, jakos nie mam do tego weny, kupiłam sobie tylko kilka ciuszków ciazowych na allegro i tyle...
co do majtek poporodowych to kupilam po porodzie wiki i mam jeszcze kilka par...może wystarczą...