kalina_malina
Fanka BB :)
witam!niedawno zalogowałam się na tę stronkęja również oczekuję narodzin mojego dzidziusia. termin porodu 27.06.2009 r. pozdrawiam
Witamy!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam!niedawno zalogowałam się na tę stronkęja również oczekuję narodzin mojego dzidziusia. termin porodu 27.06.2009 r. pozdrawiam

kochane to egzamin w collegu jezykowym juz chyba zapomnieli jak wygladam bo ostatni raz bylam chyba w grudniu Mam wyrozumialą teacher ale kurcze powiedziala ze mnie powiesi jak nie zaczne chodzic ...no niewiem zobaczymy moj M tez mowi zebym poszla ;(

Hej Mamuski okropny dzis u Nas dzien zimno,mokro i wieje paskudne wiatrzysko niestety musialam wybrac sie do pracy...a jeszcze wieczorem czekaja na mnie zakupy.Martwie sie troszke bo ja nic jeszcze nie przytylam a wrecz przeciwnie utrzymuje tendencje -7kg i wczoraj jak stalam przy lustrze to sie wystraszylam bo z rak zrobila mi sie sama skora i kosci....brzucho rosnie ladnie ale mimo wszystko martwie sie....Czy ktoras z Was tez tak ma???Ja nie moge patrzec na mieso i slodycze(szczegolnie czekolade) i wogole najadam sie 1/3 tego co dawniej...:-(
Z jednej strony wypadaloby sie cieszyc bo nie bedzie wielkiego problemu z powrotem do wagi po porodzie ale jednak....musze sie Wam pochwalic swoim zdjeciem z Usg....
Pozdrawiam cieplutko:-)
Pomyślałabym jednak o dodatkowych witaminkach, o wapniu, bo jeśli nie dostarczysz tego organizmowi w odpowiedniej ilości, straci na tym Twoja uroda - zęby, włosy itd.

kochane to egzamin w collegu jezykowym juz chyba zapomnieli jak wygladam bo ostatni raz bylam chyba w grudniu Mam wyrozumialą teacher ale kurcze powiedziala ze mnie powiesi jak nie zaczne chodzic ...no niewiem zobaczymy moj M tez mowi zebym poszla ;(
Piękna Dzidzia !musze sie Wam pochwalic swoim zdjeciem z Usg....
Pozdrawiam cieplutko:-)