Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ooo Kochana - chcenie wiosny to chyba dolegliwość większości tu zgromadzonych, o ile nie wszystkich
Ja też czuję się cięższa taka jakaś... Najbardziej "bawi mnie", że żeby się przewrócić z boku na bok w nocy, to muszę się obudzić, podnieść się, potem podnieść półdupek, na którym leżałam, położyć drugi półdupek, przekręcić z wysiłkiem resztę i dopiero spokojnie spać dalej![]()
Łatwo nie jest![]()

kochane to egzamin w collegu jezykowym juz chyba zapomnieli jak wygladam bo ostatni raz bylam chyba w grudniu Mam wyrozumialą teacher ale kurcze powiedziala ze mnie powiesi jak nie zaczne chodzic ...no niewiem zobaczymy moj M tez mowi zebym poszla ;(
Ooo Kochana - chcenie wiosny to chyba dolegliwość większości tu zgromadzonych, o ile nie wszystkich
Ja też czuję się cięższa taka jakaś... Najbardziej "bawi mnie", że żeby się przewrócić z boku na bok w nocy, to muszę się obudzić, podnieść się, potem podnieść półdupek, na którym leżałam, położyć drugi półdupek, przekręcić z wysiłkiem resztę i dopiero spokojnie spać dalej
Pomimo, że mój brzuch należy chyba do najmniejszych z Czerwcówek, to już nie wszystko jest takie proste... ubieranie butów, czy skarpetek to też wyższa szkoła jazdy
Że nie wspomnę, co ostatnio przeżywałam, gdy moje przesuszone stopy zawołały o krem... Dosłownie, jakbym przerzuciła z pół tony węgla
Łatwo nie jest![]()

Witajcie Kochane
Poczytuje Was już od dawna i chciałam się zapytać czy przyjmiecie mnie do Waszego zacnego grona?![]()
Witajcie Kochane
Poczytuje Was już od dawna i chciałam się zapytać czy przyjmiecie mnie do Waszego zacnego grona?![]()
.