Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
było dużo wiercenia bo najpierw było trzeba w beton poprzewiercać metalowe stelaże obłożyć ścianę watą i w stelaże poprzewierca rigipsy potem gipsowanie szpachlowanie i malowanie z 4 razy na dwa kolory ale już jest po wszystkim teraz czekamy na zamówione zwierzaczki które nakleimy na ścianę jak będzie gotowe to zrobię zdjęcia. Teraz to ciągle próbuje pozbyć się kurzu a jak wiecie to nie jest łatwe
:-)

:-)Ja tez nie licze ruchow. Alanek daje o sobie znac non stop
Martusia - ja nie liczę ruchów, bo moja Niunia daje o sobie znać rzadko w sumie, na pewno wieczorem, kiedy się kładę, a ta ciągu dnia to czasem raz, czasem parę razy nieśmiało, generalnie to nie ma co liczyć.
wiem, ze jest i ma sie dobrze 
i jestem szczesliwa :-) Jaka komode kupiliscieA myśmy dzisiaj kupili komodę wreszcie. Jak mój T ją złoży, to w końcu się wezmę za pranie, prasowanie i składanie ciuszków w nowym miejscu:-)

Ja mam zamiar uprac i poprasowac: ciuszki, reczniczki, pieluchy tetrowe, posciel, przescieradla . Nie bede prala chyba tylko kocykow.Apropos prania, dziewczyny, czy wy pierzecie wszystko przed pierwszym użyciem? Tzn. pościel, kocyki, ręczniki itp. czy tylko ciuszki?
W koncu weekend i zasluzony odpoczynek
Po pierwsze jaki proszek polecacie do prania rzeczy dla Maluszka a po drugie jakie chusteczki nawilżane sa dobre...wczoraj w Rossmanie widzialam w promocji chusteczki Dzidzius czy jakos tak i kompletnie nie wiedzialam czy warto brac (byly chyba dwa rodzaje):-( Bede wdzieczna za podpowiedzi:-)
Jak zrobie fotke to wstawie:-)