Witam Was dziewczyny w ten zimowy dzionek;-).
Powiem szczerze, ze jakiś taki nijaki...
Nie mam jeszcze na niego pomysłu.
Przełamałam się i nie patrząc na nic robie moje ukochane szkice to zawsze pomagało mi złapać równowagę. Ostatnio nie miałam na to czasu ale od kilku dni znowu to robię
:-).
Warto wracać do tego co się lubi robić nawet kosztem jakichś obowiązków bo człowiek z pozytywna energią działa bardziej efektywnie:-)
Pozdrawiam Was serdecznie
Tricolor cieszę się razem z Wami!!!!!:-)
Powiem szczerze, ze jakiś taki nijaki...
Nie mam jeszcze na niego pomysłu.
Przełamałam się i nie patrząc na nic robie moje ukochane szkice to zawsze pomagało mi złapać równowagę. Ostatnio nie miałam na to czasu ale od kilku dni znowu to robię

Warto wracać do tego co się lubi robić nawet kosztem jakichś obowiązków bo człowiek z pozytywna energią działa bardziej efektywnie:-)
Pozdrawiam Was serdecznie
Chyba to Wasze trzymanie kciuków pomogło bo zadzwonilam i pani mi powiedziala KARIOTYP MĘSKI PRAWIDŁOWY !!!:-):-):-):-):-):-):-)
Dosłownie było słychać huk kiedy kamień z serca mi spadał ;-):-) Niby czułam, że wyniki będa dobre, ale jednak taki dziwny niepokuj zawsze jest :-)
Łzy mi sie w oczach pojawiły ze szczęscia, a młody kopie jak by wiedział o co chodzi ;-)
Teraz to nawet sobie burza grodowa może przejśc, dla mnie jest to jeden z najpiekniejszych dni :-)
Jeszcze raz dzieki dziewczyny za wsparcie:-)
Tricolor cieszę się razem z Wami!!!!!:-)
Ostatnia edycja: