reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Kalina
Dziekuje dziewczyny za podpowiedzi...widze ze najwiekszym powodzeniem ciesza sie te pieluszki z Biedronki Dada...musze im sie przyjrzec, bo jakos nie zwrocilam wczesniej uwagi :-D Co do proszku to musze jeszcze popatrzec bo nie widze jednego faworyta ;-) A moze faktycznie plyn do prania...:tak:

Nika, oczywiście mowa o chusteczkach, a nie o pieluszkach ;-)

Co do płynów do prania, to ja je stanowczo wolę z tej prostej przyczyny, że się nie rozsypują po łazience :-D

Dziękuję Wam bardzo za te wszystkie gratulacje!
Chociaż oczywiście mi się należą :-p

Prawko odbiorę za ok. 3 tygodnie, czyli na Wielkanoc. I wtedy się zacznie prawdziwa nauka, bo moje auto jest 100% inne od tego, na którym się uczyłam. Jest ze 2 razy takie, na dodatek ma mniej pedałów, bo to automat. No ale to już będzie problem mojego mężusia, żeby mnie nauczyć :-D:-D:-D

Kalina -
images
:) a tu masz do swietowania -
images
. I rzeczywiscie trzeba stwierdzic ze z takim wsparciem nie mialas szans zeby nie zdac :-):-):-)

Cześć Dziewczynki!
Jak widzę, ile Czerwcówek trzymało za mnie kciuki i doliczę do tego małe kciuczki czerwcowych bobasków, to wcale się nie dziwię, że zdałam :-D Troszkę jestem jeszcze w szoku, że tak za pierwszym razem, ale najwyraźniej jestem po prostu super ;-)

Gratuluję i ja Ty super-Skromniacho;-)

A u nas właśnie ładne słoneczko wyszło, więc jak tylko skończę przeglądać, co ciekawego naskrobałyście tu przez cały dzień, to wybiorę się z M. na jakiś przyjemny spacerek:tak:

Beatko współczuję Ci przeżyć - szczęście, że na strachu się skończyło.

KALINA NORMALNIE GIGANT Z CIEBIE, GRATULUJE SERDECZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tricolor, Kalina Co do obrazków to czemu nie, kiedyś porobię zdjęcia i coś wkleję. Lubię malować i rysować a czy robie to dobrze to inna zupełnie sprawa:sorry2:, jeśli ktoś chce to zobaczyć to czemu nie. Kalina Jeśli dobrze zrozumiałam to ty też lubisz tworzyć? Może dasz się również namówić na mała wystawę?:sorry2::-)
Mam tez wierszydła straszydła;-):-) to podobno idzie w parze:-D w imie zasady "nieszczęścia chodza parami":-D

Beata, nastraszyłaś mnie kurcze ta opowieścią. Dobrze, że wszystko OK.

Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam miłego popołudnia

Kalinko, serdeczne gratulacje! :-)
Egzamin na prawko to jeden z ważniejszych w życiu :happy:
No i witam w "drogowej dżungli" :-D

Łaaaa, a ja mam dzisiaj studniówkę! :-)
I ty chyba też Kalina?
No, to dlatego musiało się wszystko udać :-):-):-)

Kasiu, po takiej ilości szampana, nawet bezalkoholowego, i oczywiście po dzisiejszym stresiku, chyba dziś szybko padnę!

I ty chyba też Kalina?
No, to dlatego musiało się wszystko udać :-):-):-)

Ja miałam wczoraj, ale przegapiłam - dziś mam dziewięćdziesięciodziewięciodniówkę :rofl2:

Inja, koniecznie wklejaj swoje obrazki - ja na początek wrzucę link do mojej staaarej strony. Jest trochę obciachowa i lekko nieaktualna, ale trudno :zawstydzona/y: A link tutaj.

Do odważnych świat należy!

reklama
Nika, oczywiście mowa o chusteczkach, a nie o pieluszkach ;-)

Co do płynów do prania, to ja je stanowczo wolę z tej prostej przyczyny, że się nie rozsypują po łazience :-D

Oczywiscie ze chodzilo o chusteczki...jakas zakrecona jestem...ale dzieki za poprawienie mnie:-D

No to gratuluje....mozesz poszalec dzisiaj np. z soczkiem i lodami:-D

Obejrzalam przed chwila Slumdog - milioner z ulicy...rewelka, szczerze polecam tym ktore maja mozliwosc obejrzenia. Chyba zaczynam sie nudzic:wściekła/y: Ale nie chce mi sie nigdzie wychodzic, chyba jakis drugi film sobie wlacze :-)
Milego wieczorku...

Do góry