reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Beatko współczuję wczorajszych przeżyć, aż mi ciary przeszły jak czytałam:baffled:

Kalina WIELKIE GRATULACJE!!! No zdolniacha z Ciebie:tak: A innością auta się nie przejmuj, ja podobnie zaraz po otrzymaniu prawka wsiadłam w duże, stare auto z automatyczną skrzynią i się po prostu zachwyciłam, już nie chcę nigdy innego niż automat:tak: Co do sztuki to wielką znawczynią nie jestem, ale to co zobaczyłam podoba mi się, natomiast fotki z Tobą w roli głównej zachwycające:-)

Hej laseczki :-)

Kalina teraz to odrazu rób papiery na kierowce zawodowego, trzeba iśc za ciosem ;-)A tak na poważnie to GRATULUJĘ !:tak::-) Za jakis czas zobaczysz, że bez prawka to jak bez reki człowiek się czuje ( no ja bynajmniej tak mam :tak:)

Beata - powiem, że ciarki mnie przeszły jak próbowałam wczuć sie w Twoja sytuację. Ja bym spanikowała :baffled: Mam zapędy klaustrofobiczne więc murowana histeria :baffled:

Ja cały dzionek na sprzataniu spedziłam. Wpadł tez do nas malarz i jestesmy umówieni na przyszły weekend na malowanie pokoiku małego i lazienki. Cały czas zastanawiamy sie tez nad sypialnią czy wogóle ja ruszać. W tej chwili mamy cały pokój czerwony i troszeczkę w nim ciemno, ale w końcu tam się przede wszystkim spi więc raczej to nie przeszkadza :-)

Mąż pojechała na mecz, a ja w tym czasie z sasiadka sobie kawkę wypilam. Dobrze mieć taka sasiadkę :tak::-) Teraz czekam na niego bo w drodze powrotnej miał mi debrać wyniki krwi i moczu, które robiłam dzisiaj rano. Ciekawa jestem jak tam moja hemoglobina :baffled: Pytalam babkę w recepcji o test na HIV. Powiedziala, że z tego co wie ma być, albo juz jest rozporządzenie, że wszystkie kobiety w ciązy maja robic te badania. Musze pogadać na ten temat z moim ginem w poniedziałek. Jak cos się dowiem to napiszę bo pamietam, że ten temat był poruszony na forum.

Ide sobie coś przekasić bo młody sie dopomina ;-):-)

Kalina Ty kujonko:-D, gratuluje!!:tak: Matko, ja tez bym chciala miec ten stresik za soba, a tu jeszcze do kwietnia musze poczekac:baffled:

U nas sie dzisiaj pogoda troche skiepscila, wprawdzie nie pada, ale sloneczko sie gdzies schowalo, no coz, moze jeszcze sie rozjasni. Pozniej pojdziemy z Erykiem na spacerek, ale na razie jakos nie chce mi sie za bardzo wychodzic. Poczekam na meza:tak:. Jutro mam badanie na cukrzyce. Glukoza juz stoi w pogotowiu, ciekawe, czy tym razem obejdzie sie bez mdlosci:confused:

Witajcie

widze, ze pomimo weekendu na forum był ruch.
Kalina gratulacje, jak ja zdalam, egz. ( nie powiem za którym razem) to ze szczęścia nie wiedziałam, w którą stronę do domu iść:-)

wczoraj dokonałam pierwszego osobistego zakupy w postaci pieluch tetrowych i czapeczki, i kilku wiekszych bodziaków, :tak:tak nieśmialo bo tyle jest tych akcesoriów, ze głowa mała ,dalsze zakupy w poniedziałek.

szukalismy drzwi przesuwnych i w Lubllinie znalazłam 1 punkt cena wnosi 1000 zl, troche duzo jak za jedne drzwi, zalamuja mnie te wydatki a jeszcze tyle przed nami...moze dziewczynu z Lublina cos wiecie, gdzie mozna zamowic, ( oprocz Rusałki i ! Maja)

Dzień dobry

U mnie dzisiaj studniówka:tak:, jak ten czas leci:confused:.
Życzę Wam spokojnej niedzieli :-)

no to gratulacje- świętuj
truskawki_1.jpg

19Peche_Melba_2_francja_3085.jpg

Cześć Piękne Mamuśki :-D

Mąż pojechała na mecz, a ja w tym czasie z sasiadka sobie kawkę wypilam. Dobrze mieć taka sasiadkę :tak::-)

Tricolor, wiem, jak to jest mieć taką sąsiadkę - ja mam za ścianą... Madziumbę :-D Znamy się już ładnych parę lat (chyba ok. 8) i jeszcze na dodatek się okazało, że mamy praktycznie ten sam termin porodu :tak:

Kalina Ty kujonko:-D, gratuluje!!:tak: Matko, ja tez bym chciala miec ten stresik za soba, a tu jeszcze do kwietnia musze poczekac:baffled:

U nas sie dzisiaj pogoda troche skiepscila, wprawdzie nie pada, ale sloneczko sie gdzies schowalo, no coz, moze jeszcze sie rozjasni. Pozniej pojdziemy z Erykiem na spacerek, ale na razie jakos nie chce mi sie za bardzo wychodzic. Poczekam na meza:tak:. Jutro mam badanie na cukrzyce. Glukoza juz stoi w pogotowiu, ciekawe, czy tym razem obejdzie sie bez mdlosci:confused:

Aga, toż kwiecień lada moment! Podobno najważniejszy na egzaminie jest względny spokój. Więc nie trzeba sobie mówić "świetnie jeżdzę i wszystko umiem", tylko "jestem spokojna i opanowana" - u mnie podziałało :-D

A co pogody, to u nas też się popsuła - to wczorajsze słońce to chyba mi specjalnie na egzamin tak zaświeciło optymistycznie! Najważniejsze, że mamy już wiosnę :happy: A że ta wiosna chwilowo nie jest jeszcze doskonała, to jakoś może ujdzie...

jak ja zdalam, egz. ( nie powiem za którym razem) to ze szczęścia nie wiedziałam, w którą stronę do domu iść:-)

Muszę Wam powiedzieć, że przed egzaminem się średnio stresowałam, wzięło mnie dopiero na egzaminie, a dokładniej na samym początku na placu, bo jak wyjechałam na miasto, to już było super. Niestety dopiero teraz odbija się na mnie wczorajszy stres - nie mogłam spać w nocy z wrażenia :-D No i dziś się czuję trochę do bani przez to, ale co tam :sorry2:

szukalismy drzwi przesuwnych i w Lubllinie znalazłam 1 punkt cena wnosi 1000 zl, troche duzo jak za jedne drzwi, zalamuja mnie te wydatki a jeszcze tyle przed nami...

Tacjana, poszukaj może na allegro albo ogólnie w internecie - różnice w cenach są po prostu obłędne!

U mnie dzisiaj studniówka:tak:, jak ten czas leci:confused:.

Madziumba, to teraz już z górki, co? Gratulacje! :-D:-D:-D

Hej !:-)

No madziumba to dzisiaj szalejesz :-) Taki wielki deser z truskawkami faktycznie Ci sie należy ( tez bym sobie wszamala ). Gratulacje ! Teraz powinnysmy juz sobie powiesic tak jak w wojsku miarkę krawiecką i odcinać po centymetrze codziennie :-D

U nas pogoda po wczorajszym słoneczku dość podła. Troszeczke popaduje :baffled:

Wczoraj udało nam sie ogarnąć parter, a dzisiaj musimy zabrac się za pieterko. Czeka nas też ustawianie mebli po malowaniu u moich rodziców. Pracowity świateczny dzień nas czeka :-)

kalina to macie z madziumbą podobna sytuację jak ja z moja sąsiadką bo pierwszą ciąże tez razem przechodziłysmy i miałysmy termin dzień po dniu. Nawet rocznicę slubu mamy w odstepie 4-dniowym :-) Róznica jest taka, że znamy sie od 4 lat.

Trzymajcie sie cieplutko. :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam was gratulacje zdania :happy:U mnie dziś pięknie:tak: choć ja dziś umieram na żołądek bolał mnie cała noc aż do rana wczoraj jadłam w Mac donaldzie i chyba mi zaszkodziło.Czy krople miętowe mogę???.:-(

Do góry