Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A teraz zjem truskawke homogenizowana....mniami
Jakiegos tasiemca mam chyba;-) A poza tym to lenistwo straszne mnie ogarnia ostatnio...nic mi sie nie chce
Ale zwalam wszystko na pogode....no bo co tu robic jak za oknem zimno i pochmurno;-) Milego wieczoru laseczki i 3mam kciuki za te, ktore dzisiaj maja wizyte u gina :-)

Ja też bym zjadła truskawkę homogenizowaną... A teraz zjem truskawke homogenizowana....mniamiJakiegos tasiemca mam chyba;-) A poza tym to lenistwo straszne mnie ogarnia ostatnio...nic mi sie nie chce
Ale zwalam wszystko na pogode....no bo co tu robic jak za oknem zimno i pochmurno;-) ....
, można coś takiego kupić w sklepie?
...

Ja też bym zjadła truskawkę homogenizowaną, można coś takiego kupić w sklepie?
Sama mam lenia jak stąd do Chile...
Dziś właścicielka mojego mieszkania zadzwoniła i oznajmiła, że będzie mi wymieniała okna. Prosiłam ją o to od grudnia, pod tym warunkiem nie wyprowadziliśmy się..., a termin wymiany jaki podała wypada w 35 tygodniu mojej ciąży...
Załamałam się![]()
Mamy mnóstwo rzeczy do zrobienia po tym, bo bez tego nie chcę urządzać pokoju dzidzi i w ogóle.., jak ja to zrobię, to nie wiem![]()