Hej
Ja dzis jak maly samochodzik heehe

wczoraj si ecaly dzien lenilam to dzis trzebabylo nadrobic ;-) pospalismy dzis do 10.30

chatka posprzatana, ubrania poprane, poprasowane, obiad z dwoch dan ugotowany, dzieci dopilonowane i pojedzone

tylko ze spaceru nici bo dzis nie za ladnie na dworku i wieje wiatr. Teraz pije kawke i sie odprezem przy neciku ;-)starsze dziecie bajke oglada a mlodsze kima :-)
Byla dzis u nas helth visitor jakas tam polozna srodowiskowa ;-)maly wazy juz 4940gr

ma 55cm (mozliwe to zeby w ciagu miesiaca urusl o 4cm

) bioderka ma w porzadku, i jajeczka tez ok

ogolnie maly rozwija si e prawidlowo, jest bardzo silny, ladnie prosto trzyma glowke i ladnie wodzi oczkami dookola

pogadalysmy jeszcze o duperelach i za 2 tyg kolejna wizyta a za 4 tyg szczepienie.
Przyszedl mi dzis tez list z osrodka zdrowia. Mam sie umowic na wizyte w ciagu dwoch tygodni. Zastanawiam sie czy moge isc jak jeszcze krwawie czy lepeij poczekac az wyleci wszytsko
Cypisia moj maly sie karuzelka juz interesuje. Bardzo lubi jak gra muzyczka no i oczkami wodzi za zwierzakami na karuzeli. Grzechotkami jeszcze sie nie bawilismy.
Ariada moj maluch tez lubi dziwne odglosy ;-) zasypia bez problemow przy odkurzaczu, wirujacej, pralce czy wlaczonej suszarce ;-) wydaje mi sie ze lecaca woda z kranu dziala na niego usypiajaco ;-)
anulaws wspolczuje kolek :-( osobiscie nie wiem co to kolka ale kolezanki opowiadaly jak maluszek sie emczy a z nim i rodzice.
kamireszel a to zdjecie do paszportu mozna samemu zrobic

nie trzeba isc do fotografa

Ja mam formularz na paszport, ale jeszcze do niego nie zajzalam