reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
gosiagro to warto iść na Alicję do kina?bo jak będę w pl to napewno do kina idziemy na Avatar i tak próbuje mojego namówić na Alicję

według mnie warto choćby dla zobaczenia szalonego kapelusznika Deppa i jego tańca Frygidigi:-D, pulchnych bliżniaków oraz królika na wiecznym haju:-D:-D no i w ogole jeżeli ktoś lubi świat jaki kreuje Tim Burton w swoich filmach to lektura obowiązkowa:cool2:

Karo - a kiedy masz wyniki wymazu?, trzymam kciuki za pozytywny wynik:tak:

Ja jakoś mojego męża nie mogę namówić na nic takiego.
Bo twierdzi że to bajka, a on nie lubi bajek oglądać:baffled:

W ogóle dzisiaj normalnie zbaraniałam:-( Niestety nie wciskam się powoli w jedne z moich ciążowych spodenek:-( Chyba będę musiała je sprzedać:-(
Zaraz wystawię na allegro, bo szkoda trzymać:nerd:

też bym sobie poszła do kina na Alicje:-) Zdec mam pomysł skoro nasze chopaki nie lubią takich bajeczek to zbieramy ekipe brzuchatek i idziemy do kina:-) no z naszymi maluszkami oczywiście;-)

Dziewczynki może wy mi doradzicie...jaka piosenkę wybrać na pierwszy taniec???
Ja miałam "Weselne preludium" - Krzysztof Krawczyk , sprawdziło nam się do walca.
YouTube - "Weselne preludium" - Krzysztof Krawczyk

magdalena79 współczuje opryszczki, też ją już miałam, gdzieś tak na początku ciąży, miałam na nią takie przezroczyste plasterki - fajne bo nie zlizuje się maści i jak się dotyka to plasterek a nie bąbel i się nie roznosi

ja mam od 2 dni humor pod psem, cały czas chce mi się ryczeć, sama dobrze nie wiem dlaczego, czuje się do niczego taka leżąca i nic nie robiąca, od rana do wieczora sama uwiązana do łóżka, mój najlepszy tekst z wczoraj to że jestem jak popsuty inkubator, ja siebie nie rozumiem, mój Małż to już w ogóle mnie nie rozumie, jeszcze za oknem deszcz ehhh
czy wy tez miewacie takie humory horrory, co robicie żeby znormalnieć i przestać się nad sobą użalać ?

wszystkim choruszkom zdrówka życzę - ja niestety ciągle zasmarkana :-(

Jakbyśmy się jeszcze szybko dogadały to można by w następnym tygodniu:)
Przynajmniej bym Cię poznała przed wizytą czwartkową:p

Dziewczyny potrzebuję kupić pas ciążowy:tak:ale nie taki ozdobny tylko ten podtrzymujący:-(Może macie kogoś kto chciałby odsprzedac takie cudo za rozsądną cenę???

reklama
ja jestem jak najbardziej za :-) tylko trzeba ustalić w jaki dzien i które kino:-) ja sie dostosuje co do godziny gdyż i tak jestem cały czas w domku:-)

Do góry