reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

to z multikina w arkadach
Alicja w Krainie Czarów 3D - dubbing
(Familijny/Fantasy, 108 minut)
09:15 | 09:50 | 11:50 | 12:15 | 14:40 | 18:10
02.gif
09.gif
20.gif
23.gif

Alicja w Krainie Czarów 3D - napisy
(Familijny/Fantasy, 108 minut)
17:20 | 20:00 | 22:30

reklama
Ja jestem w pełni do dyspozycji oprócz poniedziałku i wtorku. Jak coś ustalicie to ja się dopasuję:)
Tymczasem uciekam, bo zaraz mąż będzie mnie gonił, bo jeszcze się nie spakowałam, a jedziemy na weekend do rodziców:)
Pozdrawiam was serdecznie brzuchatki i życzę miłego weekendowania:):)

Na wyniki wymazu czeka się od3 do około 5 dni ja też swój będe mieć w poniedziałek a jak będzie zły to pewnie jakieś globulki na 10 dni zależy co wyjdzie czy grzybki czy stany jakieś zapalne:baffled:

ja mam od 2 dni humor pod psem, cały czas chce mi się ryczeć, sama dobrze nie wiem dlaczego, czuje się do niczego taka leżąca i nic nie robiąca, od rana do wieczora sama uwiązana do łóżka, mój najlepszy tekst z wczoraj to że jestem jak popsuty inkubator, ja siebie nie rozumiem, mój Małż to już w ogóle mnie nie rozumie, jeszcze za oknem deszcz ehhh
czy wy tez miewacie takie humory horrory, co robicie żeby znormalnieć i przestać się nad sobą użalać ?
wszystkim choruszkom zdrówka życzę - ja niestety ciągle zasmarkana :-(

z tymi humorami to już nasza przypadłość, ja też miewam takie humory (dawno ich nie było) i w moim przypadku to musiało samo przejść, trwa 2-3 dni a potem przechodzi jakgdyby nigdy nic.

Dziewczyny mam do Was pytanie odnośnie badania obciążenia glukozą.
Robiłyście to badanie na 50g czy 75g ??
Słyszałam że najpierw trzeba zrobić obciążenie z 50g a jak wyniki będą złe to dopiero 75g

Słyszałam że najpierw trzeba zrobić obciążenie z 50g a jak wyniki będą złe to dopiero 75g

ja miałam obciażenie 50g i wynik wyszedł ok wiec omineło mnie 75:-)

Ja mam skierowanie od razu na 75g.

Dziewczyny kolejna kwietniówka rozpakowana... :)
Powoli zaczyna do mnie docierać że jeszcze chwilka i my będziemy się chwalić naszymi skarbami :)

Ostatnia edycja:
reklama
paula-ja tak od 22tyg mam codziennie od 3 do ok10 dziennie okropnie tego nie lubie bo nie są zbyt miłe cały brzuch się napina i chce się siku i tak ciągnie trwa krótko koło30 sekund.

A ja wogole nie mam skurczy,czy to cos zle?

No niedlugo i my sie rozpakujemy az dziwne,ze ten czas tak szybko leci,ale fajnie,obysmy tylko długo nie rodziły,a najlepiej tak w 3godzinki max i bez bolu mocnego, ojj pomarzyc chyba trzeba

Do góry