reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

witam w pochmurną niedzielę,
fujjj pogoda do kitu, strasznie wieje i od czasu do czasu pada deszczyk :wściekła/y:
dzięki za odpowiedzi ad badań glukozy, ja właśnie też od razu chciałam zrobić 75g ale poczytałam trochę i niektórzy lekarze zalecają najpierw przesiewowy 50g. Zrobię od razu z 75g bo nie mam zamiaru pić tych słodkości dwa razy :-)

Życzę wszystkim miłej niedzielki :-D

reklama
Witajcie,
u mnie w porządku, pogoda super:-), wczoraj wieczorem chyba miałam te kurcze przepowiadające, ola boga to już poród niedługo:happy2:
Dzisiaj smarowałam kremem żylaki na nogach, a mój synuś podbiega i mówi "ciekaj ja pomoge, jestem ekstla synuś":-D
serdeczne całuski i spokojnej - przespanej nocki
ps. dziewczyny polecacie mi cos na poług co bym mogła już zabrac ze sobą do uk???
wiem ż emuszę wziąść spirytus i witaminke d3 i nic narazie mi nie przychodzi do głowyt :confused:
ja bym ci poleciła tantum rosa, bo możesz tego nie kupić w uk, a rewelacyjnie pomaga, dla dzieciątka
możesz sobie kupić zestawik do odciągania katarku
kreatorka najważniesze że jest lepiej
zdrówka wszystkim chorowitkom
pozdrawiam

Witam!
Ja dziś noc kiepska córcia wymiotowała wczoraj i dziś w nocy dziś troche jej przechodzi ale ma gorączke nic od wczoraj biedulka nie jadła bo co zjadła to zwracała staram się aby tylko jak najwięcej piła ech!
Andzia_S-no na zwolnieniu jestem ale prowadze kwiaciarnie z mamą więc i tak codzień na pare godzinek przychodze bo inaczej mama by musiała cały dzień siedzieć.

Kurcze mi też się zrobił okropny żylak na nodze i zawsze zapomne zapytać lekarza co z tym robić niewiem może właśnie jakąś maścią by to smarować:baffled:

witam się kochane porannie, a właściwie południowo!

Ja dopiero śniadanko wciągałam z mężem bo wczoraj byli u nas znajomi i długo posiedzieli, także odsypiałam. Od kiedy tylko otworzyłam oczy to głowa chce mi pęknąć...ech...
Życzę wam pięknej niedzieli...

witam czerwcóweczki :tak:
jestem załamana u mnie w domu epidemia grypy żołądkowej
w zeszłym tygodniu mama i brat, teraz tata i męża dopadła ja się boje ze mnie to dziadostwo zaatakuje akurat jak bede wraca do uk i bede sie męczć w samolocie :szok:

życze wszystkim spokojnego popołudnia :-)

ewelinka307 ostrożnie z żylakami:no:mojej bratowej zrobiły się w ciąży na łydce i miała z tym sporo problemów:-(jakieś zgrubienia się robiły, zastoje...nawet zastrzyki dostawała. Musiala dużo leżeć z nogą do góry:tak: Myślę że takie rzeczy zwsze lepiej lekarzowi pokazać:tak:ale dopóki nie robią się żadne zgrubienia to chyba nie ma się czym martwić.

reklama
a macie jakiś sposób na to dziadostwo???

Na grype żołądkową chyba nie ma nic z lekarstw :/ trzeba ją poprostu przecierpieć.
Mi wczoraj strasznie kręciło się w głowie wieczorem i też wymiotowałam, myślałam że bierze mnie grypa żołądkowa ale całe szczęście dzisiaj jest normalnie.
Ale chciałam się Wam pochwalić :D Dzisiaj pierwszy raz robiłam tarte i wyszła super :D Zjadłam trochę, ale jak tak dalej mi pachnieć będzie to dla męża się nic nie zostanie :) Robiłam z tego przepisu: Wielkie Żarcie - Przepis - Tarta czekoladowa z gruszkami i naprawdę polecam :) Jest pycha.
U mnie ogólnie z pieczeniem jest na bakier bo zawsze ciasto miałam od teściowej, poza tym przed ciążą za słodyczami nie przepadałam... teraz mam wzmożoną ochotę na słodkie i postanowiłam sama się wziąć za pieczenie :)

Do góry