Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak właśnie są krzesła i są taborety....trzeba mieć po prostu szczęscie aby lekarz nie olał, bądź sie dopatrzyłnajlepsze z tego wszystkiego jest to że nasz tczewski szpital ma raczej nie ciekawą opinię a tu prosze choc ja nie narzekam nawet jak teraz byłam na te 4 dni to było nieżle
Kochana wierzę w Ciebie, jesteś silna i wszystko przetrwasz!!!nie chciałam za bardzo pisac żeby nie psuć Tu atmosfery...
byłam w świętym miejscu gdzie stoi pomnik Ojca Świetego...Zapaliłam znicz,nikogo akurat nie było więc miałam okazje wypłakać się i prosić go o pomoc tam z nieba...wierzę ze czuwa nad nami po mimo wszystko i pomoże mi sie podnieść...Przecież nawet Jezus który dzis w Wielki Piątek upadał miał pomoc...Tak cierpiał ale sie nie poddał....Może opatrzność Ojca Świętego pomoże mi to wszystko przetrwać i da siłe zyć...narazie brak mi jej z każdym dniem....
Nie będę wiecej pisać bo nie chcę robić tu smutku z powodu tego co czuje....
nie chciałam za bardzo pisac żeby nie psuć Tu atmosfery...
byłam w świętym miejscu gdzie stoi pomnik Ojca Świetego...Zapaliłam znicz,nikogo akurat nie było więc miałam okazje wypłakać się i prosić go o pomoc tam z nieba...wierzę ze czuwa nad nami po mimo wszystko i pomoże mi sie podnieść...Przecież nawet Jezus który dzis w Wielki Piątek upadał miał pomoc...Tak cierpiał ale sie nie poddał....Może opatrzność Ojca Świętego pomoże mi to wszystko przetrwać i da siłe zyć...narazie brak mi jej z każdym dniem....
Nie będę wiecej pisać bo nie chcę robić tu smutku z powodu tego co czuje....