Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(150 wizyta + 60 posiew). Dobrze ze następna i ostatnia za miesiąc bo bym zbankrutowała.. Szyjka długa na 4cm i pozamykana takze pewnie znowu mnie 41 tydzien w ciąży zastanie... Doktorek założył mi juz dokumentacje szpitalną, wiec jak sie zgłoszę do porodu to ominą mnie te papierkowe sprawy No właśnie, kokosowe są najtańsze... Jak kupowaliśmy materac dla siebie to taki w średniej cenie dobrej firmy, taki żeby był bardzo dobry dla kręgosłupa ale bez zbędnych bajerów typu ekskluzywny pokrowiec itp. Dla dziecka też nie będę oszczędzać na materacu.Jak dzwoniłam do sklepu to kobieta mi mówiła żeby najbardziej sugerować się ceną przy wyborze materaca
I dlatego te kokos-pianka-gryka jakoś do mnie nie przemawiają...
Chyba myślę podobnie jak ty annajak i chyba też zakupię ten lateksowy. Na allegro mam taki materac: MATERAC LATEKSOWY 140/70 HEVEA HIT WYSYLKA 24H!!! (986576999) - Aukcje internetowe Allegro tylko dodatkowo z aloe vera... Chyba się na niego skuszę.
.

cobra18 a jak skończyła się ta sprawa z Twoją szefową?
Miałam sie o to pytać i jakoś mi wyleciało.
ale jestem zadowolona, super miekkie wlosy i wogóle czuje sie jakas lżejsza (w portfelu tez lzej niestety) , synek tez bardzo zadowolony ,ale mi sie mój przystojniacha podoba ulalala :-) nawet maszynka dał się obciąć,tak go fryzjerka podeszła :-) jestem zadowolona z dzisiejszego dnia ,a i jeszcze co mnie zaskoczyło to dostałam w gratisie szampon Loreala ,no po prostu bomba :-)