Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ty poleguj i oszczędzaj się bez szaleństw i oby ten miesiąc szybko zleciał

ważne że snickiers pomógł

, u mnie zapowiada się weekend dość ciekawie- przyjezdzają teście i rodzice. Mój tatuś przywozi malutkiej komode i łóżeczko (sam robił), aż nie mogę się doczekać efektu. Każdy kupuje według swojego uznaniaCześć
Witam Was piątkowo, u mnie zapowiada się weekend dość ciekawie- przyjezdzają teście i rodzice. Mój tatuś przywozi malutkiej komode i łóżeczko (sam robił), aż nie mogę się doczekać efektu.
Nam terapeuta powiedział, że najlepszy materac to taki, który po naciśnięciu ręką wraca spowrotem do pierwotnej pozycji. Odradzał te kokos-pianka-gryka bo są za twarde a przez pół roku bobas leży praktycznie w jednej pozycji ( zapytał nas czy dobrze by nam się leżało tyle godzin na twardej powierzchni przez tyle miesięcy). Polecał te lateksowe, ale są drogie dlatego kupimy sprężynowo-kokosowy (cenowo ok).
Kochana ale niektórzy to wymyślają na maxaA mnie koleżanka w pracy właśnie zapytała czy juz swoje nienarodzone dziecko zapisałam na basen , bo w necie przeczytała że teraz wszystko trzeba z wyprzedzeniem robić
Ja jej odpowiedziałam, ze i ona i ja jako niemowalki nie chodziłyśmy na basen i jakie super wyrosłyśmy
Tak samo jest z tymi wszystkimi akcesoriami i gadżetami - kiedyś tego nie było i dzieci sie wychowały.