• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

reklama
kurcze ale jaja...co ja czytam,znowu jakis troll?!
to samo bylo na starankach,no nie!po co tacy ludzie wogole to robia z nudow?wkurza mnie cos takiego bo piszemy tu o swoich prywatnych i nie tylko sprawach a taka.....czyta i sie z nas smieje!!!szok!!!!

a u mnie dzisiaj dzieciaki pod drzwiami poprzebierane o slodycze prosza
jednego to sie nawet przestraszylam bo zapomnialam ze dzis halloween i nie spodziewalam sie za drzwiami mini goscia z krzyku
cale szczescie ze pokupowalam troche slodkosci bo jakos ostatnio w ogole nie mam ochoty na slodkie
co do boli brzucha to tez mam czasami, najbardziej wieczorem
podobno macica sie powieksza

Dzięki:tak::tak::-):-):-)
Ja mam tak samo jak Wy-mdłości okropne od przekroczenia 6 tygodnia,czyli od 2 dni-tragedia normalnie:szok::confused: A jeszcze Kacper potrzebuje uwagi,ale przynajmniej chyba wyczuwa że nie mam nastroju bo grzeczny jest ostatnio:tak::tak:

reklama
A mnie w środku nocy "ciągnie":-(,spać nie mogę,ale to i tak samo miałam z Kacperkiem:tak: Nie spałam w nocy po 2 albo 3 godziny:dry:
Wogóle to tyle co mogę porównać ciąże do tego momentu to całkiem inaczej jest,gorzej się czuję:-(

A ta Karoteks(czy jakoś tak) to faktycznie podejrzane zdjęcie wkleiła,Nazwisko i imię zaklejone ale daty to już nie zauważyła:sorry2::wściekła/y: Ale ludzie mają tupet-na początku to miła mi się wydawała i z zbliżonych okolic do mnie:eek::shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry