Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i badań nawet mi nie zlecił bo jak to on powiedział"nie widzę narazie potrzeby"-a mówiłam mu że mamy konflikt z mężema na nfz to do końca roku nie ma miejsc
![]()

)mala czarna tyci kropeczka, tylko wtedy byl poczatek 4 tygodnia
do jutra nie wytrzymam nerwowo

Kasiulka u mnie byla mniejsza
teraz to juz martwie sie nie na zarty, troche sie wystraszylam bo u ciebie to faktycznie widoczny pecherzyk a u mnie byla mala kropeczka, powiedzmy polowa twojej
Nie denerwuj się bo stres to nic dobrego. Każda ciąża jest inna.
Na którą jutro idziesz?

Żadnych bo na usg było widać tylko pęcherzyk i żółć! I jeszcze baran powiedział żeby się nie cieszyć bo to nic nie wiadomo a jak ja mu że ja się cieszę bo od roku się staraliśmy się z mężem to on do mnei że tym bardziej cieszyć się nie powinnam! Nawet karty ciąży mi nie założył bo też"nie widzi potrzeby narazie".Mam tylko zdjęcie z usg z opisem.iwka ale zadnych badan? Bo o konflikt sie nie mart, przeciwciala jesli sie pojawia to ok 28 tyg wtedy powinnas dostac skierowanie (ja tak mam przynajmniej, tez mamy konflikt z mezem, na szczescie tylko serologiczny)
Żadnych bo na usg było widać tylko pęcherzyk i żółć! I jeszcze baran powiedział żeby się nie cieszyć bo to nic nie wiadomo a jak ja mu że ja się cieszę bo od roku się staraliśmy się z mężem to on do mnei że tym bardziej cieszyć się nie powinnam! Nawet karty ciąży mi nie założył bo też"nie widzi potrzeby narazie".Mam tylko zdjęcie z usg z opisem.
Żadnych bo na usg było widać tylko pęcherzyk i żółć! I jeszcze baran powiedział żeby się nie cieszyć bo to nic nie wiadomo a jak ja mu że ja się cieszę bo od roku się staraliśmy się z mężem to on do mnei że tym bardziej cieszyć się nie powinnam! Nawet karty ciąży mi nie założył bo też"nie widzi potrzeby narazie".Mam tylko zdjęcie z usg z opisem.
" ogólnie czasami ma fajne żarty i jest sympatyczny.