reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny dzieki za opinie o termometrze, skoro jestescie zadowolone z dzialania to wychodzi na to ze ten elektroniczny "do ucha" najpraktyczniejszy :tak:
A co do przytulanek to my tam ostro dzialamy ostatnio i nic :dry: Zadnych skurczy po fakcie, no ale niech sobie maz pouzywa przynajmniej :-D po porodzie taka podarta to ja sobie nie wyobrazam seksu w ogole :eek:

Ewa ten spryskiwacz do kwiatow to tez podobno dobry pomysl, podobnie jak wlasnie ta butelka od mineralnej z dziubkiem:tak:
bO RTĘCIOWYCH JUŻ NIE PRODUKUJĄ i wycofują z aptek;)Takie zarządzenie z Uni;)

reklama
Lena ja też mam Emolium, moja siostra używa i jest bardziej zadowolona niż jak miała Oliatum.

Piszecie która pierwsza się rozpakuje. Ja na suwaczku mam 37tc tak więc skończony, a mój gin cały czas kazał brać mi jeszcze leki. Wizyta na 28 maja i sie zastanawiam czy dotrwam. Chcę dotrwać by jeszcze sie upewnić że wszystko dobrze i mam nadzieje ze jak odstawie leki to od razu urodzę. Marzę sobie o 30 maja, moje urodzinki :)

Ja po ostatnij badaniu miałam lekkie plamienie, tzn taki rzadki śluz z niteczkami krwi, w sumie na bieliźnie się nie pojawiło tylko przy podcieraniu, gin mówił że mógł mi szyjkę naruszyć. Wczoraj już nic nie miałam, a przed chwilą po wizycie w toalecie, malutka ilość takiego brązowego śluzu się pojawiła ale nic mi nie leci. Już sama nie wiem czy się martwić czy nie. Poszperałam trochę na necie i ponoć na tym etapie może takie coś się pojawiać. Czy możliwe że od piątkowego badania mogły mi jeszcze resztki wypłynąć?
Mam wrażenie że po prostu zaczął Ci ładnie odchodzic czop :-D lub jesli juz odszedł to to sa jego resztki
bO RTĘCIOWYCH JUŻ NIE PRODUKUJĄ i wycofują z aptek;)Takie zarządzenie z Uni;)
Lenko a tu Cie zaskoczę, bo rtęciowe zastapili alkoholowymi-zamiast czerwonej rteci jest niebieski kolor alkoholu w kolbce pomiarowej(tak jak w termometrach do kapieli dla dzieci) i mozna takowy termometr kupic w aptece ja zapłaciłam całe 2 zł :-D:tak:

Do podmywania zakupiłam 2saszetki tantum rosa. Mam nowy spryskiwacz do kwiatków więc w nim rozpuszczę. I niewiem czy oprócz tego powinnam zabrać normalny żel do higieny intymnej? Chyba tak.

No to mnie rozwaliłaś całkowicie:-D:-D:-D:-D:-D
Ale w sumie pomysł niezły:-D:-D

Co do termometru to chyba jest to dokładnie ten nad którym ja też się zastanawiam:) No może ewentualnie inny kolorek:p

A to dlatego, juz dawno ich nigdzie nie widzialam ..
A swoja droga "wmuszaja" na sile energooszczedne zarowki wypelnione rtecia:dry: dziwna filozofia w tej Unii

A widzisz bo to o kase chodzi :-D
teraz zwykła zarówa 100v kosztuje u mnie w sklepie juz 4 zł :szok:
a z pewnoscia była bezpieczniejsza jak pekła niz te cudowne energooszczedne które trzeba zbierać w rekawiczkach, wietrzyć pomieszczenie przez kilka godzin a najlepiej to pojechac pokazac sie lekarzowi :eek::rofl2:

No wiecie co psioczycie tu na Unię, a ja właśnie czytam odpowiedź na moje 10 pytanie obronne, które brzmi: Unia Europejska jako przykład integracji:):):):) I jest pięknie napisane jakie są cele EU: ochrona wolności, praw i interersów obywateli:):)

reklama

A widzisz bo to o kase chodzi :-D
teraz zwykła zarówa 100v kosztuje u mnie w sklepie juz 4 zł :szok:
a z pewnoscia była bezpieczniejsza jak pekła niz te cudowne energooszczedne które trzeba zbierać w rekawiczkach, wietrzyć pomieszczenie przez kilka godzin a najlepiej to pojechac pokazac sie lekarzowi :eek::rofl2:
Dokladnie, a mi sie bardzo podobalo swiatlo zwyklych zarowek, a przy tych energooszczednych czlowiek jak trup wyglada :eek: I nie daj boze sie zbija, fakt :szok:
Niby energii mniej zuzywaja a zanieczysczenie srodowiska nieporownywalnie wieksze, bo nie wierze ze wszyscy je dzielnie beda do specjalnych skladow odnosic po zuzyciu :sorry2:

Dzieki za info o tych alkoholowych termometrach, nie wiedzialam ze istnieja :tak: Taki z alkoholem to sie tam na moje moze zbic :-D

Do góry