reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny tak mam ochotę na czekoladę, można jeść białą??

Ja ostatnio jadłam czekoladę i nic nie było, wydaje mi się że jeśli zjesz trochę i powstrzymasz się przed wchłonięciem całej tabliczki to będzie ok :-)
Wydaje mi się że warto sprawdzić będziesz wiedziała czy możesz jeść białą czekoladę czy nie :-)
Swoją drogą to narobiłaś mi smaka zwłaszcza na taką z orzechami :-)

Ola_fasola- najlepiej przy okazji poinformuj lekarza o tych wymiotach niech to sprawdzi. Co innego ulewanie a co innego zwracanie.

U nas dziś lepiej niż wczoraj godzina 11 i jeszcze niema 30 stopni :-) a nawet jeśli będą to dziś przynajmniej wieje wiatr :-) a mały jeszcze nie marudzi co też może świadczyć o poprawie pogody :-)
Komicznie to brzmi, że pogoda się poprawiła bowiem zrobiło się chłodniej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie u mnie brak czasu nie pozwala na pisanie z Wami;)Załatwiam becikowe i u nas masakra żaświadczenie z US, żaswiadczenie z Zakładu Pracy, żaswiadczenie od lekarza...porażka...

ola fasola a jak te wymioty wygladaly? taka fontanna pod cisnieniem ;-) czy po prostu duzo sie ulalo?

zyraffka biala czek. nie zawiera kakao ktore moze uczulac, ja jadlam kilka razy biale magnum i bylo ok :tak: po tym w gorzkiej czek. tez...wiec warto probowac :-D

cobra a co to za babsztyl do ciebie przychodzi ?:-)

Czesc dziewczyny

te upały nas wykończą, miało dzis padac, oczywiscie pada w szczecinie i w gdańsku a u nas nie :no:

mały niespokojny, mówie wam,nie dojrze,ze upał to on jeszcze płacze,bo mu goraco i kłade go w samej pieluszcce :tak:

Wogole moj mały ma taka wysypke jakby na klatcce piersiowej, mi to wyglada na potowki,ale moj D twierdzi,ze to uczulenie,niewiem juz co myslec, podrzucam wam zdjecie- ocencie same co to jest
IMG_6944.jpg

no i Tomcio pozdrawia wszystkie e- ciocie :-)

tomaszek spi.jpg

Cześć babeczki...moje kochane maleństwo dało dzisiaj mamie pospać...wstalismy o 10 :-) a nocka też ładna bo zasnął o 22 i wstał koło 4, później o 8 i o 10 a teraz znowu śpi...złote dziecko... :-)
tak podczytuję o szczepionkach i sama nie wiem na jaką mam się zdecydować...w szpitalu dziewczyny te które miały już jedno dziecko mówiły, że przy drugim nie będę szczepić na rotawirusy...nie wiem czy to nie ryzykowne i generalnie mam mętlik w głowie...jutro albo w czwartek ma być położna u mnie to chyba będe musiała się podpytać...

Jaki słodki Tomaszek :happy:...szkoda, że mój nie chce tak leżeć...

reklama
Do góry